Consiliul de Administrație al Universității din Oradea a decis ieri, 11 martie, suspendarea tuturor activităților didactice până la data de 31 martie. Acestea se vor desfășura folosind instrumentele digitale și platformele on-line ale facultăților.

Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate on-line vor fi reprogramete și recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte care va fi comunicat rectorului.

„Activitățile practice se vor reprograma în regim intensiv după 31 martie, în funcție de posibilitățile facultăților. Relația studenților cu secretariatul se vor desfășura telefonic și prin e-mail. Activitățile administrative și de cercetare, activitățile derulate în cadrul proiectelor/granturilor (altele decât cele derulate față în față) și studiul individual nu se supun acestor prevederi. Încheierea contractelor de mobilități Erasmus+ cu studenții și cadrele didactice/personal auxiliar se suspendă până pe 31 martie, urmând a fi reprogramate. În caz de necesitate, perioada se va prelungi”, se afirmă într-o hotărâre a Consiliului de Administrație al Universității din Oradea, semnată de prorectorul Gabriel Valentin Bendea.