2017 a fost un an bogat pentru Clubul de dans Mana Dance Academy din Oradea, cu realizări atât în țară, cât și peste hotare. Concursurile de la Timișoara, Viena sau Praga au devenit tradiționale în calendarul fiecărui an, iar familia MDA se pregătește, de fiecare dată, pentru ele cu fervoare, emoție și încredere.

 

Mana Dance Academy (MDA) înseamnă, întâi de toate, Mana Rădoi, instructorul principal și inițiatorul acestei școli de dans, înființată în anul 2010.

Astăzi, Mana lucrează alături de cei doi copii ai ei, Cristina și Cătălin, care, pe lângă că sunt dansatori foarte buni, cu rezultate frumoase, sunt implicați și în munca de creație, realizând coregrafii deosebite cu care copiii de la club se prezintă, apoi, la concursuri și evenimente.

Familia largită MDA cuprinde toți cursanții, mai noi sau mai vechi, începând cu cei care trec pragul sălii de dans doar pentru un curs, și continuând cu cei care rămân și se implică în activitatea competițională, aducând, an de an, rezultate remarcabile de la concursuri organizate în țară și străinătate. Concursurile de la Timișoara, Viena, Praga și altele au devenit tradiționale în calendarul fiecărui an, iar familia MDA se pregătește pentru ele cu fervoare, emoție și încredere, de fiecare dată.

„Mai e puțin și sfârșitul acestui an sosește. Trag linie și privesc în spate să vedem care au fost realizările noastre, și ce descopăr? Descopăr că am cei mai buni copii alături de mine. Sunt mândră de ceea ce am făcut alături de toți cei care fac parte din familia MDA. Sunt fericită că pot fi a doua voastră mamă (în sala de dans și nu numai). Datorită copiilor mei, Cătă și Cris, am fost, anul acesta, la înălțime, datorită lui Carmen, care este alături de noi întotdeauna, fiind un important sprijin moral pentru noi, datorită părinților care ne susțin, de fiecare dată, și cărora le mulțumesc, pentru că fără ei nu se poate. Împreună, cu toții, vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus și anul care vine. Acum, la final de an, doresc să le urez tuturor un an mai bun, fericire, sănătate și multe, multe vise împlinite! La mulți ani!”, este mesajul pe care instructorul Mana Rădoi îl transmite tuturor celor care fac parte din marea familie MDA.

Cei care iubesc hip-hop-ul ori ritmurile latino, fie că au cinci ani sau se află în deplină maturitate, și doresc să facă parte din MDA, sunt invitați să se înscrie la noile cursuri de dans organizate de clubul orădean. Acestea se vor desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, și vor debuta anul viitor, în 5 ianuarie, cu program de vineri și sâmbătă, respectiv în 8 ianuarie, cu program de luni și vineri.