Evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viață, pe care Kinga Sebestyen urma să îl organizeze în Oradea, în data de 14 martie, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer, a fost anulat, din cauza restricțiilor impuse în această perioadă ca urmare a răspândirii Coronavirus.

Organizatorii anunță că noua situație împiedică organizarea acestei acțiuni la care urmau să participe mii de oameni, mulți sosiți și de peste hotare. În acest sens, Kinga Sebestyen le recomandă pasionaților de Kangoo Jumps să facă donații personale în conturile Asociației MAME, iar instructorilor Kangoo Jumps, să doneze o parte din taxele claselor de Kangoo Jumps din luna martie.

 „Cu părere de rău, vă anunțăm că suntem nevoiți să anulăm evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață din 14 martie. Ar fi fost cea de-a zecea ediție consecutivă. Am donat, anual, banii strânși în urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflați în Centrul Steluțelor, sub îngrijirea Asociaiei MAME. Pentru că nu vom mai putea ține acest eveniment, îmi doresc ca instructorii acreditați de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul țării să doneze taxele de participare de la clasele lor în conturile Asociației MAME. Îmi doresc să ne unim forțele pentru a contribui la un mai bun suport al micuților care au nevoie de tratament și îngrijire specială”, declară Kinga Sebestyen.

Conturile Asociației sunt pentru lei: RO03BTRL04401205N75044XX; euro: RO75BTRL04404205N75044XX.

Donațiile se pot face și online, pe https://asociatiamame.com/doneaza , menționând „Kangoo Jumps for life 2020”.