Traficul a fost îngreunat, ieri, pe DN1, la ieşirea din Oşorhei, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule. Nouă persoane au fost preluate şu transportate la spital. Din fericire, nicio victimă nu a suferit răni grave.

Accidentul s-a produs, ieri, în jurul orei 13.04, pe DN1, în Oşorhei, la intersecţia cu drumul care duce la Fughiu. Patru autovehicule au fost implicate, în care se aflau nouă persoane.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a fost sesizat, prin 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, în localitatea Oşorhei. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD Oradea, un echipaj cu autospecială transport victime multiple, un echipaj de paramedici şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. Cele nouă persoane implicate în accident au fost evaluate la faţa locului şi transportate la spital. Opt dintre ele au scăpat cu escoriaţii şi vânătăi (cod verde), iar altă persoană a suferit un traumatism abdominal (cod galben). Potrivit comisarului Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.