Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate peste 200 bilete de tratament, aferente seriei 18, cu începere din data de 3 decembrie, pentru mai multe stațiuni din țară.

Casa Județeană de Pensii Bihor a trimis marți, 19 noiembrie, un comunicat de presă, prin care anunță că i-au fost repartizate 266 bilete de tratament, aferente seriei 18, cu începere din data de 3 decembrie, pentru următoarele staţiuni: 1 Mai, Căciulata, Călimănești, Covasna, Băile Felix, Băile Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Techirghiol, Tușnad și Vatra Dornei.

Potrivit reprezentanților Casei Județene de Pensii Bihor, biletele se pot ridica zilnic, de la sediul instituției, conform programului cu publicul, până marți, 26 noiembrie, ora 14.00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face miercuri, 27 noiembrie, ora 8.00.

„Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii noiembrie 2019 (copie şi original) /adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original)”, menționează reprezentanții CJP Bihor.