DECESE

 

* Cu multă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a scumpei noastre soţie şi mamă 

FLOAREA ȚIȚ, 

la vârsta de 74 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 11 noiembrie 2022, ora 14.00 de la Capela Haşaş. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească. Familia îndurerată. 

 

* Ne-a surprins și ne-a întristat profund vestea trecerii în neființă a regretatei noastre verișoare 

FLORICA ȚIȚ. 

Suntem, cu toată compasiunea, alături de Dorel și Laura în aceste momente dureroase. Dumnezeu să o odihnească în pace ! Petre, Felicia, Ștefan și Alexandru Țiț-Andreescu. (2513)

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de draga noastră cumnată și mătușă 

FLORICA ȚIȚ. 

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică ! Cumnata Elena și fiicele Angela și Adrian cu familiile. (2514)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Simona și Lucian, în aceste momente grele, la plecarea mamei dragi,

LUCREȚIA OPREA.

Inima și gândul sunt alături de voi. Tanti

LUCREȚIA

rămâne în sufletul nostru pentru totdeauna, cu zâmbetul ei fermecător și cu cuvintele ei înțelepte, mereu la îndemână. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace iar vouă și întregii familii, să vă aline durerea și să vă ocrotească. Sincere condoleanțe! Crina și Ligia.

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Monica Toader, în aceste momente în care se desparte de tatăl ei drag. Colegii din cadrul Școlii Gimnaziale Avram Iancu Oradea transmit sincere condoleanțe.

 

* Cu inima îndurerată, suntem alături de prietena noastră Olga și familia ei, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a soțului,

GHEORGHE PĂCURAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei multă alinare! Familia Cordea Ioan și Dorina, alături de copiii Codruț, Roxana și Mădălina.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Etern omagiu de prețuire, dragoste și neuitare la 7 ani de la trecerea în veșnicie a dragului nostru soț, tată, bunic și socru,

ing. IOAN MICOVSCHI,

fost director general la Chimprestor SA Oradea. Dragostea lui va rămâne veșnic în inimile noastre. Ne amintim cu drag de chipul și vorbele înțelepte, de sfaturile bune și de umorul cu care ne-a înconjurat. Pentru tot îi vom fi mereu recunoscători și-i vom cinsti memoria. Recunoștință celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să-i dăruiască odihna binemeritată! Familia.

 

* Durerea, tristețea și un dor profund ne copleșesc acum, la 7 ani de la despărțirea de bunicul nostru drag,

ing. IOAN MICOVSCHI.

Sufletele noastre păstrează vie amintirea dragostei și dedicării sale. Ne-a fost alături în clipe de bucurie și tristețe. Ne vom aduce aminte cu prețuire și respect de dragostea fără margini și de grija pe care ne-a arătat-o de-a lungul copilăriei și adolescenței noastre. Te vom iubi mereu și ne vom închina în fața înțelepciunii tale. Lumina veșnică să-ți vegheze somnul de veci. Nepoții: Sergiu și Paula.