DECESE

 

* Ne-ai părăsit pentru o lume mai bună, după o grea suferință, dragul nostru

MIHAI DRIMBĂU,

soț și unchi iubit. Stâlpul are loc azi, 14 iulie 2022, ora 18.00, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc vineri, 15 iulie 2022, ora 13.00, la Capela Hașaș. Odihnă veșnică! Familia îndoliată. (1733)

 

* Cu durere în suflet mă despart de draga mea prietenă

ADELA HURJUI,

care a plecat din această lume după o lungă și grea suferință. Dumnezeu să o ierte. Familiei sincere condoleanțe. Doina Iosub. (1732)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe pentru fina noastră Erzsebet, fiica, ginerele și nepotul drag, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui și bunicului drag

PETRU BRIȘCAN.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să-l ierte, iar sufletul să-l odihnească în Împărăția Cerească. Nașii, familia Cioflan. (1736)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre surori, cumnate și mătușă

MARIA CRIȘAN,

din Ceica. Rugăm pe bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său și s-o odihnească în pace și liniște. Te vom purta mereu în sufletele noastre draga noastră soră! Surorile Vuța și Irina cu familiile lor. (1737)

 

* Suntem alături de colega noastră Marami Monica și familia ei, în aceste clipe dureroase la despărțirea de draga ei mamă

MARIA CRIȘAN.

Dumnezeu să-i primească sufletul bun. Colegii de la Comp. Nefrologie-Spitalul Județean. (1738)

 

COMEMORĂRI

 

* În urmă cu 6 ani, ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

col. (rez.) MIHAI HARN.

Ne amintim cu dor de chipul lui luminos, de vorba înțeleaptă și de dragostea cu care ne-a înconjurat pe toți. Pentru tot ce a făcut pentru noi, îi mulțumim și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. În veci nemângâiați, soția Veronica, fiicele Mihaela și Ramona, ginerele Sevastian, nepoții Andrei, Ionuț și Alexandru. 

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea şi nu poate alina durerea din sufletele noastre. Dorul de tine ne copleşeşte, simţindu-ţi peste tot prezenţa, chiar dacă ai plecat dintre noi în urmă cu 17 ani, dragul nostru

ADRIAN SARAZ.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 iulie, la Biserica cu Lună. Familia. (1734) 

 

* Astăzi se împlineşte un an de lacrimi şi durere de când iubitul meu fiu,

DORU-IONUŢ VARGA,

a plecat la cele veşnice, mult prea devreme. Sufletul tău curat este acum liber să cânte printre stele. Iartă-ne pe noi toţi şi te rog să ne veghezi de acolo de sus, dragul meu copil! Odihneşte-te în pace, suflet bun! Mama. (1731)