DECESE

 

* Suntem cu gândul și sufletul alături de colega noastră, doamna director Anca Marchiș, la trecerea în neființă a celui care i-a fost mult iubit tată

AUREL BUNEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Catedra de Limbi Moderne a Colegiului Național „Emanuil Gojdu”. (5031)

 

* Ne exprimăm profunda compasiune și transmitem gândul nostru de susținere pentru colega noastră, director Anca Marchiș, în încercarea dureroasă prin care trece. Golul lăsat de pierderea tatățui nu poate fi umplut decât de amintirea nestinsă a celor dragi. Bunul Dumnezeu să-i vegheze călătoria în tărâmul fără suferință și să mângâie sufletele care-l plâng! Corpul profesoral, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic de la Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu” Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, Estera Chelariu, la trista despărțire de tatăl drag,

CHELARIU ȘTEFAN

Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate! Colectivul de cadre didactice de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” Oradea.

 

* Transmitem sincere condoleanțe și suntem cu sufletul alături de tine, Estera, acum la plecarea la cele veșnice a tatălui iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Catedra Limbi Moderne, C. N „Iosif Vulcan” Oradea.

 

* Un ultim și pios omagiu aducem la trecerea în eternitate a dlui

CHELARIU ȘTEFAN.

Sincere condoleanțe doamnei profesor Chelariu Estera și familiei îndoliate! Colectivul clasei a VIII-a A de la Colegiul Național „Iosif Vulcan”, Oradea.

 

* Suntem alături de prietena noastră Estera Chelariu la suferință provocată de despărțirea de tatăl drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Mihincău.

 

* Suntem alături de doamna director economic ec. Dorca Luciana, la trecerea în neființă a mamei iubite

MĂRIOARA DUMA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii de la C.A.S. Bihor. (5032)