DECESE

„Îngroapă-mă în cer, lasă-mă să-mi liniștesc 

sufletul suferind în abisul seninului.

Primul curcubeu va fi zâmbetul meu către tine.

Culorile lui îți vor vesti că am ajuns în inima divină”.

Andreea Trifu

 

MOGA FLOAREA

MARIAS IBOLYA

HERMAN MAGDOLNA

OROS SAMUIL

GABOR SAVETA

BISTRAN NICOLAE VALENTIN

MOZER BELA

BERNATH JUDIT

KASZIBA JANOS

DAJKA IREN

VEKONY GIZELLA

MATEI VIOREL

SECARĂ LUCREȚIA

BONYHAY EMILIA VICTORIA

MASCAȘ DUMITRU

 

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare

Non-Stop „La Capatul Drumului” SRL.

 

 

*  Cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață, după o lungă și grea suferință, a celei care a fost

DANIELA INDRIEȘ,

mamă, noră, soră, cumnată și mătușă. Înmormântarea are loc azi, 27 februarie 2023, ora 15.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Municipal Oradea. Nu te vom uita niciodată! Fiul Andrei, sora Rodica cu familia și soacra Cornelia.

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de buna mea prietenă

DANIELA INDRIEȘ.

Dumnezeu să-i dea odihna veșnică. Moni. (3107)

 

* Cu ochii în lacrimi și sufletul îndurerat mă despart de fostul meu cumnat 

înv. dr. LAZĂR MOROȘAN,

din Bucium-Ceica. Tot respectul și admirația pentru medicii din familia lui care s-au străduit să-l scape din ghearele morții. Dumnezeu să le răsplătească strădania. Mângâiere pentru soția sa Florica. Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa. Din partea cumnatului Gherdan Viorel și familia. (3108)

 

* Sincere condoleanțe familiei îndoliate la dispariția celui care a fost soț, tată, bunic și străbunic, și prieten de excepție,

LAZĂR MOROȘAN.

Fam. Vladimir Martanovschi, din Constanța.

 

* Cu inima cernită de durere și ochii înlăcrimați, mă despart de draga și buna mea soție,

LIVIA TODERAȘ.

Te voi păstra veșnic vie în inima mea. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc marți, 28 februarie 2023, ora 13.00, în satul Bulz. În veci nemângâiat, soțul Petru.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet blând, minunat și iubitor s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens și o durere nemărginită. Anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, soacre și bunici,

LIVIA TODERAȘ.

Va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa. Fiica Angela, ginerele Daniel, nepoții Bogdan și Maria Pășcuț.

 

* Suntem profund îndurerați de trecerea la cele veșnice a scumpei noastre cuscre,

LIVIA TODERAȘ,

din Bulz. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Pășcuț, din Tinca.

 

* Sincere condoleanțe și profundă compasiune fratelui și cumnatei noastre, Liliana Pășcuț, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei dragi,

LIVIA TODERAȘ.

Suntem alături de nepoții noștri, Maria și Bogdan, în aceste momente grele pricinuite de pierderea bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Cu deosebit regret, familia Bondor Laviniu, Mihaela și Carina.

 

* Suntem alături de familiile Toderaș și Pășcuț în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitei lor soții, mame, soacre și bunici,

LIVIA TODERAȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Cotuna, Torj, Mîrnea și Gale.

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer, o inimă bună a încetat să mai bată. Ne exprimăm compasiunea în aceste momente de tristețe și suferință, împărtășim durerea colegei noastre d-na prof. univ. dr. Camelia Buhaș, la despărțirea de dragul său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegiul Medicilor Bihor, președinte, dr. Carmen Pantiș.

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem gânduri de alinare și mângâiere familiei Kasziba în aceste momente grele când se desparte de cel care a fost

IOAN KASZIBA,

fost vicepreședinte al Cooperației de Consum din județul Bihor. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Conducerea și salariații Cooperației de Consum din județul Bihor.

 

* Sincere condoleanțe și profundă compasiune surorii și cumnatei noastre, prof. Florica Moroșan, în aceste momente grele pricinuite de pierderea soțului drag,

înv. LAZĂR MOROȘAN.

Suntem alături de nepoții noștri Camelia și Mircea împreună cu familiile lor în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cu deosebit regret, familia fratelui Vlad Flore și Florica de la Ceica.

 

* Un ultim și pios omagiu pentru cel care a fost unchiul nostru,

înv. LAZĂR MOROȘAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepoatele Diana Dem și Laura Turcuș-Vlad, alături de familiile lor.

 

* Cu ochii în lacrimi ne luăm rămas bun de la nepoata și verișoara noastră dragă,

DANIELA INDRIEȘ,

și suntem alături de voi, Andrei și Rodica, în aceste momente triste. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Tușa Lucreția, verișoarele Carmen și Monica, cu familiile.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care a fost mama, bunica și străbunica

VIORICA ROMAN, 83 de ani.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc marți, 28 februarie 2023, ora 14.00,  la Capela Hașaș. Stâlpul, luni, 27 februarie, ora 17.30. Fiul Eugen, nora Marina, nepoții Claudia și Emil, Adrian și Anca, strănepoții Antonia și Darius.