DECESE

 

* Un suflet minunat s-a ridicat la cer lăsând în inimile noastre lacrimi și durere, sora și cumnata noastră dragă

FLOARE POPA,

din Bucium. Dumnezeu să o așeze alături de cei drepți în Împărăția Sa. Nepoților Ica și Nelu Lazăr le suntem aproape la această mare durere. Fratele Gavril Mieruț cu soția Maria. (4872)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la draga noastră mătușă 

FLOARE POPA,

din Bucium. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Suntem alături de verișorii Ica și Nelu Lazăr cu familia lor la această dureroasă despărțire. Dr. Simona Mieruț cu fiica Teodora. (4873) 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de mătușa noastră 

FLOARE POPA,

din Bucium. Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa. Verișorilor Ica și Nelu Lazăr le suntem aproape. Dr. Ligia Vaida cu fiul Filip. (4874) 

 

* Sincere condoleanțe adresăm către Ica și Nelu Lazăr la despărțirea de draga lor mamă, 

FLOARE POPA. 

Odihnească-se în pace. Florica și Doru Popa. (4875)

 

COMEMORĂRI

* Sunt oameni care, prin viața lor, au reușit chiar și după ce pășesc în eternitate, prin prezența lor să rămână vii în amintirea celor pe care i-au inspirat, bucurat și ajutat, așa este

ing. EMIL FECHETE,

(fost director la Întreprinderea Minieră Dobreşti), căruia îi aducem omagiu de dragoste, de adâncă prețuire și veșnică recunoștință la împlinirea a 28 de ani, pe data de 6 aprilie, când comemorăm plecarea sa la cele veșnice. Mulţumiri celor care-i vor acorda o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să-l odihneasca în pace! Fiica împreună cu familia.