DECESE

 

* Cu imensă tristețe în suflete anunțăm trecerea la neființă a unchiului nostru drag

CACUCI LIVIU

Nu te vom uita niciodată! Veșnic îndurerați, dr. Ovidiu Gogu Cacuci și Felicia Sotoc cu familiile.

 

* Suntem alături de dr. Ovidiu Gogu Cacuci și Felicia Sotoc în aceste momente de profundă durere, când se despart de unchiul lor

CACUCI LIVIU

Sincere condoleanțe! Colectivul Spitalului Pelican Oradea.

 

* Sunt alături de dl Teodor Popovici la despărțirea de tatăl drag. Sincere condoleanțe familiei. Dorin Lucaciu.

 

* Ne alăturăm durerii colegului nostru Popovici Teodor şi ne exprimăm întreaga noastră compasiune în aceste momente de durere și tristețe pricinuite de trecerea la cele veșnice a dragului său tată

PETRU POPOVICI. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Conducerea "TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Suntem alături de colegul nostru Popovici Teodor în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui drag. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii de la Serviciul Resurse Umane din cadrul  "TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe colegului nostru Popovici Teodor, în aceste momente de tristețe când se desparte de tatăl său. Sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii din cadrul Direcției Economice  "TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Suntem alături şi împărtăşim durerea colegului nostru Popovici Teodor, în aceste clipe grele când se desparte de iubitul său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe din partea colegilor de la Serviciul Comercial din cadrul  “TURISM FELIX” SA - Băile Felix.

 

* Suntem alături de colegul nostru Popovici Teodor, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui său drag. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colegii de la Birou Mediu-PSI-Protecția Muncii "TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Suntem alături de colegul nostru Popovici Teodor, acum la trecerea în nefiinţă a tatălui lui drag. Sincere condoleanţe. Birou Oficiul de Calcul "TURISM FELIX" SA.

 

* Dorim sincere condoleante familiei Popovici. Colegii de la Birou Decontări - Marketing "TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Suntem alături de colegul nostru Popovici Teodor în aceste momente de tristețe și durere, pricinuite de pierderea tatălui drag. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace. Colegii de la Birou Revizori "TURISM FELIX" SA - Băile Felix. 

 

* Cu profundă tristețe, ne exprimăm condoleanțele pentru colegul nostru, Popovici Teodor, în aceste momente de grea încercare. Suntem alături de el în durerea provocată de pierderea tatălui său iubit. Gândurile noastre și rugăciunile se îndreaptă către el și familia sa în această perioadă dificilă. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Birou Calitate, Turism Felix S.A.

 

* Un gând de mângâiere și alinare familiei Popovici Teodor acum când se despart de dragul lor tată și bunic

PETRU POPOVICI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Neli Thirtheu și familia. (4754)

 

* După o viață frumoasă și împlinită s-a dus la Casa Tatălui așa cum a trăit și cum l-am cunoscut  

PETRU POPOVICI.

Dumnezeu să-l odihnească și condoleanțe familiei. Fam. Popa Ghiță și Horga Ioan și Emanuela. (4758)

 

COMEMORĂRI

 

* Azi 6 martie se împlinesc 4 ani de când draga noastră cumnată și mătușă

MARIA COSMA

a plecat dintre noi. Rugăm pe bunul Dumnezeu să odihnească sufletul său bun în liniște și pace și să-l așeze de-a dreapta Sa în Împărăția Cerurilor. Văd. Floare, Marcel și Flaviu Lucuș cu familiile. (4757)