Luni, 22 ianuarie, de la ora 17.00, în Cetatea Oradea, Corp J, va avea loc vernisajul expoziției „Reprezentări reflexe”, prima personală de pictură a tinerei artiste Natalia-Maria Silaghi din Oradea.

Expoziția cuprinde 11 lucrări, pe care Natalia le-a realizat de la începutul anului trecut. „Reprezentări reflexe” este prima expoziție personală a tinerei artiste. Va vernisa criticul de artă Milena Augusta Pop.

„Aceasta este prima mea expoziție personală. Am mai participat și la alte expoziții colective, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, Muzeul „Aurel Lazăr” și Muzeul Țării Crișurilor”, ne-a mărturisit aceasta.

Natalia are optsprezece ani și este elevă la Liceul de Arte Oradea, secția Pictura de șevalet.

„Pictez de mai mult timp, am început să urmez cursurile de pictură la Palatul Copiilor Oradea, unde m-am atașat foarte mult de doamna profesoară Florina Silvia Iepure, cea care mă sfătuiește în privința lucrărilor”, a mai spus interlocutoarea noastră. Natalia intenționează să continue pe acest drum, urmând o facultate de artă.

Expoziția va fi deschisă în Cetatea Oradea / Corp J, Grota roșie, în perioada 22 ianuarie-17 februarie 2018. Intrarea va fi liberă.