Teatrul Regina Maria le propune spectatorilor fideli un schimb cultural. Pentru obiectele vintage donate, orădenii pot obţine bilete la spectacolul favorit. În plus, donatorii au şansa de a-şi admira obiectele dăruite pe scenă, ca parte din recuzita spectacolelor viitoare.

 

Începând de miercuri, 13 martie, şi până în data de 1 iunie, orădenii sunt invitaţi la teatru, pentru… un schimb cultural. Spectatorii sunt aşteptaţi cu donaţii de obiecte vintage din colecţia personală, care ar putea fi valorificate în producţiile viitoare ale instituţiei. În schimb, vor primi bilete la oricare două spectacole de teatru pe care-şi doresc să le vizioneze.

„Sigur dețineți obiecte pe care nu le folosiți șI, cu toate acestea, nu renunțați la ele pentru că în ochii dumneavoastră sunt prețioase. Ei bine, acum le puteți da un scop pe măsură. Până în data de 1 iunie, ne puteți aduce obiecte vintage, iar în schimbul acestora veți primi câte două bilete la două spectacole alese de dumneavoastră”, transmit organizatorii. Dacă vă întrebaţi ce obiecte ar putea fi primite în cadrul acestei campanii, reprezentanţii teatrului transmit: „Mașini de scris, lustre, veselă sau pick-upuri, obiecte decorative vintage, piese rustice, toate pot primi „un rol” în spectacolele Teatrului Regina Maria! Lista de obiecte poate continua: telefoane cu furcă, valize, umbrele, jobene, radiouri, gramofoane etc. Vă invităm să dați frâu liber imaginației și să ne surprindeți”.

Orădenii care sunt interesaţi de propunere trebuie doar să ia legătura cu persoanele care se ocupă de colectarea obiectelor și de oferirea biletelor la spectacole. Aceste persoane pot fi găsite la Agenția teatrului (marți-vineri, între orele 10.00-18.00, și sâmbătă, între orele 10.00-13.00) sau pot fi contactate la următoarele numere de telefon: Mark C. Lukács (0754/940-552) și Virginia Oanto (0753/404-257).