Richard Clayderman, Dan Puric și Ștefan Popa Popa’s, alături de Orchestra Simfonică București reunesc cele șapte arte într-un spectacol în premieră mondială. Evenimentul va avea loc la Oradea pe 17 martie 2019, de la ora 20.00, la Teatrul Regina Maria.

 

Richard Clayderman, cel mai cunoscut pianist al tuturor timpurilor revine în România cu un show inovator, alături de Orchestra Simfonică și invitații săi: Dan Puric, o emblemă a culturii românești și maestrul caricaturist, Stefan Popa’s.

Noua producție va aduce în scenă elemente din toate cele șapte arte: arhitectura, sculptura, pictura, poezia, dansul, filmul și, bineînțeles, muzica.

Având o carieră spectaculoasă, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A fost denumit de Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”, grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină până în acest moment. Începând din 2013, Richard Clayderman a inclus România în circuitul turneelor sale, concertând la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi. La Oradea, concertul va avea loc în 17 martie 2019, de la ora 20.00, la Teatrul Regina Maria. În funcție de locul solicitat în sală, prețul unui bilet este de: 450 lei - VIP, 300 lei - categoria I și 200 lei - categoria a II-a.

Bilete pentru concert se pot obține accesând link-ul:

https://www.eventim.ro/en/tickets/richard-clayderman-oradea-teatrul-de-stat-1104758/performance.html