Luni dimineața, la prima oră, peste 150 de prichindei au trecut pragul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 42 care și-a deschis porțile într-o atmosferă caldă, prietenoasă și captivantă pentru boboci. Colectivul de educatoare i-au întâmpinat pe copilași cu multă dragoste, surprize, jucării, jocuri și muzică încă de la intrarea în grădiniță.

Cu multe emoții, bucurie, dar și cu lacrimi în ochi, atât părinții, cât și copilașii din grupa mică, a început un nou capitol în viața fiecăruia. Prichindeii din grupa mijlocie și cea mare au fost bucuroși să-și revadă prietenii și să-și împărtășească unii altora aventurile din vacanță.

Ei au fost întâmpinaţi, încă de la intrarea pe poarta grădiniței, decorată cu o arcadă formată din baloane multicolore, de doamna profesoară în educația timpurie Svetlana Simu. Aici copiii și-au făcut poze pe care le vor regăsi peste ani în albumul copilăriei,  amintire de neprețuit din anii de grădiniță.

Pe chipurile inocente li se citea curiozitatea și fascinația când au văzut-o pe mult îndrăgita Minnie Mouse, care, pe lângă o îmbrățișare și o poză împreună, le-a împărțit câte o mică atenție, un breloc pentru ghiozdănelele lor mici. La intrarea în sala de clasă doamnele educatoare i-au așteptat cu îmbrățișări lungi și calde.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 42 dispune de șapte săli de clasă, copilașii sunt serviți în fiecare zi cu mâncare caldă gătită chiar la bucătăria grădiniței, iar doamna directoare, prof. Pele Mihaela Ana, se poate mândri cu un colectiv minunat de cadre didactice precum Coste Delia, Cata Laura, Popa Maria, Timandi Nicoleta, Simu Svetlana, Petruș Ileana, Holonec Mădălina, Jurcuț Ligia, Negrău Elena, Ungur Liliana, Popa Diana, Antal Dorina, Ille Andreea, Nagy Rodica, cu doamnele îngrijitoare și, nu în ultimul rând, cu un cadru medical deosebit. Împreună, aceste doamne deosebite, cu blândețe și multă răbdare, clădesc zi de zi fundamentul solid în educația copilașilor.

Pe această cale Redacția Crișana le urează tuturor prichindeilor ca tărâmul magic pe care au pășit să nu-i dezamăgească, să-și împlinească dorințele și mult succes în noul an.