Luptătorul orădean Adrian Maxim s-a reîntors în China pentru gala WLF Shijiazhuang (Hebei), programată chiar înainte de Paşti, sâmbătă, 7 aprilie.  Maxim va urca în ring pentru un duel cu chinezul Wang Pengfei, la categoria 66 kg.

 

Chiar dacă adversarul are o talie superioară, combativul sportiv orădean este convins că are suficiente atuuri pentru a încheia meciul victorios.

“Mă reîntorc în China pentru prima luptă din acest an. Sunt sigur că va fi o confruntare interesantă, deoarece voi întâlni un adversar experimentat, cu un arsenal bogat de lovituri. În plus, lupta este programată la categoria lui obişnuită de greutate, superioară celei la care lupt eu de obicei. Vin după o perioadă bună de pregătire pe care am avut-o în Timișoara și Oradea, la sala Fit4U, și sper să fac un meci pe cinste", a declarat Maxim, însoţit şi de această dată pe continentul asiatic de antrenorul Horia Rădulescu.” Mulțumesc tuturor care au contribuit la pregătirea mea, cât și celor care m-au susținut financiar pe toată această perioadă, domnului Steve Tyjas, Bogdan Bunoiu și Dol Guard", a adăugat Adrian.

În gală mai luptă un român, Alex Bublea, din Timișoara, stabilit de câteva luni în Thailanda, fost adversar al lui Maxim şi coleg de antrenamente anul trecut în Anglia.