Plasată într-o grupă echilibrată, care s-a dovedit a fi şi complicată, campioana Bihorului la minifotbal n-a reuşit calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional de minifotbal desfăşurat la Bacău. Echipa manageriată de Spiridon Baltsavias a fost foarte aproape de a accede în faza următoare, ratând pe mâna sa obiectivul.

 

Orădenii au fost în grafic până în ultimul meci, în care au remizat surprinzător (1-1) cu Lin&Ema Alba Iulia, cea mai slab clasată echipă din grupa D. Paradoxal, adversara a condus, dar AEK a reuşit să egaleze prin Florin Lazăr, fără a mai putea să înscrie şi golul victoriei, care ar fi coincis cu calificarea! Tot ieri, dar dimineaţa, AEK a trecut la limită (1-0) de Corvinul Hunedoara prin golul marcat de Răzvan Fărcuţa.

Anterior, AEK Oradea a dispus cu 2-1 de Old Boys Bucureşti (goluri Fărcuţa şi Bundea) şi a pierdut 3-4 cu Extratereştrii Bistriţa (goluri Fărcuţa şi Zadori S. 2). Cu două victorii, un egal şi o înfrângere, formaţia orădeană a încheiat grupa pe locul 3, după Old-Boys Bucureşti, învinsă de AEK, şi Extratereştrii Bistriţa, pe care au condus-o o bună parte din joc.

Din lotul lui AEK au făcut parte Vlad Gheţe - Florin Lazăr, Răzvan Pocian, Zeno Bundea, Zadori Sebastian, Sebastian Ianc, Răzvan Fărcuţa, Cristian Teşan şi Adrian Iova.

 

Rezultate din GRUPA D

Lin&Ema Alba Iulia - Extratereştrii Bistriţa 1-3

Old Boys Bucureşti - AEK Oradea 1-2

MFC Corvinul HD - Lin&Ema Alba Iulia 3-1

Old Boys Bucureşti - Extratereştrii Bistriţa 6-1

AEK Oradea - Extratereştrii Bistriţa 3-4

Old Boys Bucureşti - MFC Corvinul HD 4-1

Lin&Ema Alba Iulia - Old Boys Bucureşti 1-4

AEK Oradea - MFC Corvinul HD 1-0

AEK Oradea - Lin&Ema Alba Iulia 1-1

Extratereştrii Bistriţa - MFC Corvinul 1-0

Clasament

1. Old Boys - 9 puncte (golaveraj 16-5)

2. Bistriţa - 9 puncte (9-10)

----------------------------------------------------

3. AEK - 7 puncte (7-6)

4. Corvinul - 3 puncte (4-8)

5. Alba Iulia - 1 punct.