Echipa de volei feminin CSU Oradea a câştigat lejer şi al doilea joc cu VC Deva, calificându-se în turneul semifinal al Diviziei A2. Orădencele s-au impus în minimum de seturi, 0-3(15-25, 18-25, 11-25), reeditând astfel performanţa din sezoanele precedente.

A fost un joc în care tinereţea şi dorinţa de afirmare a devencelor a "pălit" în faţa experienţei şi valorii superioare a "studentelor" orădene. Acestea au avut nevoie de mai puţin de o oră de joc pentru a încheia conturile cu adversarele de sâmbătă.

După ce a terminat sezonul regulat pe locul secund și s-au calificat fără emoții în faza a doua a playoff-ului, CSU Oradea va participa la turneul semifinal care se va desfășura în perioada 13-15 aprilie. Locul de disputare al acestui turneu se va decide în data de 20 martie, dată la care va avea loc licitația pentru obținerea dreptului de organizare. Din câte se pare, licitaţia va începe de la 500 de euro, iar echipa orădeană şi-ar dori să găzduiască turneul dacă suma de adjudecare va fi una rezonabilă. Dornică să fie gazdă este şi CSU Politehnica Timișoara. Celelalte echipe calificate sunt F.C. Argeș Pitești şi ACS Transilvania Brașov. Primele două clasate la turneul semifinal vor promova în Divizia A1.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (capitan), Radu Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana,  Adamcsik Daiana,  Blaj Giulia,  Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Suciu Bianca, Petrescu Atena, Pintea Anamaria, Rizea Antonia şi Bikfalvi Alexandra (libero). Antrenor: lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.