Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea și-a stabilit programul în ceea ce privește partidele de verificare din presezon. Astfel, bihorenii vor disputa două amicale în Ungaria, două în cadrul Memorialului Antonio Alexe și un joc în compania echipei CSU Sibiu.

Aflată în plin proces de pregătire pentru viitorul sezon competițional, vicecampioana României la baschet masculin își cunoaște programul meciurilor de verificare din această perioadă. Astfel, primele partide vor avea loc în Ungaria, la sfârșitul acestei luni atunci când bihorenii vor lua parte la turneul internațional de la Debrețin, competiție în care vor concura alături de roș-albaștri două formații maghiare și una din Slovacia. Meciurile se vor disputa la Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, iar intrarea publicului va fi liberă.

Programul turneului de la Debrețin arată astfel::

Vineri (30.08.2024)

– ora 18:00*, DEAC Debrecen - Spisska Nova Ves

– ora 20:15*, Szolnoki Olajbányász KK - CSM CSU Oradea

Sâmbătă (31.08.2024)

– ora 17:00*, Meciul pentru locul 3 (învinsele de vineri)

– ora 19:00*, Finala (învingătoarele de vineri)

* ora României

La o săptămână distanță vor avea loc următoarele teste ale orădenilor. Acestea se vor desfășura în cadrul Memorialului Antonio Alexe, competiție extrem de puternică ce va avea loc la Oradea Arena acolo unde intrarea spectatorilor va fi liberă.

Programul turneului de la Oradea Arena arată astfel:

Vineri (06.09.2024)

– ora 17:00, KK Igokea (Bosnia-Herțegovina)- U-BT Cluj-Napoca

– ora 19:30, CSM CSU Oradea - Slask Wroclaw (Polonia)

Sâmbătă (07.09.2024)

– ora 17:00, Meciul pentru locul 3 (învinsele de vineri)

– ora 19:30, Finala (învingătoarele de vineri)

În ultimul test al verii, echipa pregătită de către Cristian Achim se va verifica, miercuri, 11 septembrie, în compania formației CSU Sibiu. Partida se va disputa la Oradea, dar locul și ora încă nu au fost stabilite. Din nou organizatorii anuță că intrarea publicului va fi liberă și la acest meci.