Stadion: Vașcău

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Marc 76 (11m) / Stan 26, 77, Gavriș 37, Pirtea 42, Popa 63

Cartonașe galbene: Teaha / Foghiș, Mîndru

Biharea: Bogdan (68 Petruța) – Hulbert, Gruie, Teaha, Lazăr, Filip, Bulcău (65 Pașca), Marc, M. Sabău, A.Sabău (52 A. Micula), Goț (68 Sime). Antrenor: Dorin Boca.

Bihorul: Magda - Szatmari, Foghiș, Mihoc, Mîndru (80 Miran), Fl. Popa (55 Tipea), Stan, Ciobriș (68 Țirban),R. Pirtea, Popa, Gavriș (78 B. Pirtea)

Antrenor: Alin Popa.

Arbitri: Vasile Cozac – la centru, Radu Bandula și Istvan Kelemen -  asistenți. Observator AJF Bihor: Aurel Ghenț.

Revenită după trei ani în Liga a IV-a, gruparea de lângă „Apa Boiului” continuă seria rezultatelor negative nereușind să-și găsească ritmul pe care îl doresc atât cei care îi susțin, cât și cei mai fideli suporteri care i-au încurajat sâmbătă dimineața, într-o zi și o oră matinală neobișnuită pentru ei.

Disputându-și de regulă meciurile din campionat duminica după amiaza, vășcăuanii au acceptat propunerea oaspeților de a juca sâmbăta. Dacă în ediția trecută de campionat vășcăuanii aveau ca punct forte apărarea, în acest sezon linia defensivă este una cu multe carențe, în timp ce ofensiva nu-și găsește ritmul. Sigur, cu câteva antrenamente pe săptămână diferența dintre cele două combatante a fost una vizibilă în favoarea beiușenilor, în ciuda eforturilor gazdelor de a ține „pasul”. Bara transversală s-a „opus” golului la lovitura liberă executată de G. Popa (16), pentru ca la cealaltă poartă A. Sabău (18) să irosească o mare ocazie din marginea careului mic. În urma unei imprudențe a unui jucător beiușean în propriul careu, Bulcău (24) a fost victima unei căderi, fiind „agățat”, însă centralul partidei nu a considerat sancționarea imprudenţei. Trei greșeli în lanț au însemnat tot atâtea goluri în poarta gazdelor înscrise de Stan (26), Gavriș (37) și R. Pirtea (42)  care au profitat de situațiile ivite (0-3). La adăpostul unui avantaj consistent, beiușenii au „refuzat” jocul, însă pe contraatac au mai lovit o dată prin G. Popa (63), gazdele reducând din handicap (1-4), datorită unei lovituri de pedeapsă transformată de Marc (76). Câteva secunde mai târziu am asistat, cu siguranță, la golul campionatului, când Stan (77) a trimis de pe linia ce marchează centrul terenului un balon direct în vinclul porții adverse, stabilind scorul final (1-5).

PS. La pauză, părerile erau împărțite în ceea ce privește faza litigioasă din minutul 24, însă cel mai „isteț” și „mândru” dintre toți a fost beiușeanul Cătălin Mîndru care a avut o ieșire necontrolată chiar și asupra subsemnatului. Sigur, dacă pe teren a „vorbit” mai puțin cu siguranță în afara lui a reușit să iasă în „evidență”. De altfel pe teren a „jucat” chiar și cu o lovitură de cot aplicată lui Teaha (79) în urma unui fault de joc al acestuia, însă centralul a fost blând cu el arătându-i doar cartonașul galben. Sancțiunea a primit-o însă de la antrenorul Alin Popa care l-a „expediat” imediat la vestiar, cerându-și scuze și pentru acest gest, ca și pentru precedentul. Un sincer bravo vicepreședintelui AJF Bihor, Alin Popa, în timp ce pentru jucătorul beiușean vreau să consider că aceste ieșiri au fost doar simple accidente.