Stadion: Vașcău

Spectatori: peste 100

Marcatori: A. Micula 12, 50, Teglaș 16, Marc 78, Sime 82 / Sfârlea 11

Cartonașe galbene: Marc

Biharea: Terme - Berce, Lazăr, Sălăjan, Belea, Bilan (46 Lazea), A. Micula, Monea, Tulvan (36 Sime), Marc (80 Copil), Bărăian (16 Teglaș, 71 D. Boca).

Antrenor: Dorin Boca.

Vulturul: Pop - Marc, Florea, Igna (46 Ghenț), Onița, Moga, Sfârlea, Pășcuț, Bălășoiu, Covaci, Gliția

Delegat: Marius Bocioc.

Arbitri: Norbert Orban - la centru, Giuliano Marchica și Bogdan Baciu, asistenți.

Observator AJF: Octavian Birta.

 Lângă „Apa Boiului” vășcăuanii se simt destul de bine în această ediție de campionat în care au obținut două victorii categorice, dar cel mai esențial fapt este acela că spiritul „cohan” este din nou în prim plan, unul care va juca, cu siguranță, un rol hotărâtor în realizarea obiectivului propus în acest sezon, revenirea în Liga a IV-a.

După înfrângerea la limită, dar nemeritată, din etapa trecută de la Beiuș, gruparea vășcăuană a jucat în această partidă cu „turația” la maxim în fața unui adversar care încă nu primise gol în acest sezon, dar care a scăpat ușor de „tăvălugul” local care a supus în permanență defensiva oaspete la o presiune constantă. La primul șut pe poarta gazdelor plasa s-a scuturat (0-1), deoarece mingea trimisă de Sfârlea (11) a prins o traiectorie curioasă, datorită vântului, poposind în vinclul porții, după ce Terme a deviat-o ușor, însă fără șansă. Bucuria oaspeților a fost de scurtă durată, pentru că A. Micula (12) a restabilit egalitatea (1-1) în urma unei faze „șnur” în care oaspeții au fost fără replică. Intrat în locul lui Bărăian, accidentat, Teglaș (16), la prima atingere de balon, a reușit o lovitură de cap prin care și-a adus echipa în avantaj (2-1). Onița (20) a șutat peste bară după care gazdele au pus stăpânire pe joc, însă Marc (23, 40), Monea (35), Teglaș (37) nu l-au putut învinge pe inspiratul Pop. Start furibund în partea a doua a vășcăuanilor, când Teglaș (47) a zguduit bara transversală în urma unui șut cu efect, iar Andrei Micula (50), jucătorul meciului, a mărit diferența (3-1) în urma unei faze bine lucrate. Vășcăuanii, la adăpostul celor două goluri avantaj, au slăbit puțin ofensiva, însă oaspeții, chiar dacă au trimis câteva șuturi spre poarta adversă, prin Onița (56, 65), Pășcuț (58), nu au periclitat serios situația de pe tabelă. Semnalul unui final „incendiar” a fost dat de „profesorul” Dorin Boca care a revenit în iarbă cu o dorință arzătoare de joc, iar acest fapt a fost unul „molipsitor” pentru „elevii” săi care au mărit „turația” la maxim sub „bagheta” dirijorului din teren. D. Boca a executat precis o lovitură de colț care l-a găsit nemarcat pe Marc (78), iar acesta a trimis fulgerător la vinclu, mărind diferența (4-1). O pasă bine filtrată trimisă la întâlnire de D. Boca a fost recepționată de Sime (82), care a stabilit scorul final, (5-1), deoarece lovitura liberă de la 25 de metri executată de D. Boca (85) a trecut puțin peste bara transversală, în timp ce lovitura de la 11 metri a fost irosită de Monea (87), pe un final de meci în care gazdele au „sufocat” clar partenerul de întrecere.