Federaţia Română de Minifotbal a stabilit prin tragere la sorţi grupele celor patru turnee regionale ale Campionatului Naţional. Campionatul Regional Nord-Vest va fi găzduit pentru a doua oară consecutiv de Baza Tineretului din Oradea, unde vor juca  20 de echipe din judeţele Bihor, Cluj, Mureş, Arad, Alba, Maramureş şi Sălaj.

 

AEK şi Panoramic din Bihor

La competiţia programată între 30 iunie şi 20 iulie vor fi prezente două echipe bihorene, campioana judeţeană AEK Oradea şi vicecampioana Panoramic. Prima a fost plasată în urna a doua valorică la tragerea la sorţi, iar cealaltă în a cincea, ultima.

Participantele au fost repartizate în patru grupe:

Grupa A: Dia Guard Divino Zalău, AEK Oradea, Amicii Turda, VLD Trans Baia Mare şi Auxerre Floreşti.

Grupa B: Beer Hunters Alba Iulia, Şoimii Simand, Fenomenu' Târgu Mureş, Fan Curier Zalău şi AC Luciano Arad.

Grupa C: BNT Cluj-Napoca, RMC 24 Alba Iulia, Luceafărul Cluj, Young Boys Cugir şi Panoramic Oradea.

Grupa D: Rancan Baia Mare, FC Nedav Arad, „Craiova Old-Boys” Dej, Safety Group Cluj-Napoca şi LIN&EMA Alba Iulia.

După jocuri fiecare cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală. Ocupantele primelor şase locuri vor accede la turneul final al Campionatului Naţional de la Bacău (12-15 iulie), iar echipa de pe locul 1 de la turneul de la Oradea va câştiga licenţa pentru a participa la Liga Campionilor.

La ediţia de anul trecut a Campionatului Naţional, AEK Oradea, echipă manageriată de Spiridon Baltsavias, a ocupat locul 3.