Pe locul 2 la finalul sezonului regulat din Superliga Naţională de polo, CSM Digi Oradea va înfrunta Corona Sportul Studențesc Braşov, ocupanta poziţiei a treia, în semifinalele competiției.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide (prima echipă care ajunge la trei victorii este declarată învingătoare). Prin prisma clasării superioare, echipa orădeană va disputa mai multe partide pe teren propriu. CSM Digi a înregistrat 21 de victorii și a suferit șapte înfrângeri, iar Corona Sportul Studențesc a avut 20 de victorii și a pierdut opt meciuri în actuala ediție de campionat.

Primele două meciuri vor avea loc la Oradea, vineri, de la ora 19.00, şi sâmbătă, de la ora 12.00. Al treilea joc şi al patrulea, dacă va fi cazul, se vor disputa la Braşov, iar dacă va mai fi nevoie de un meci, acesta ar fi programat la Oradea.

Intrarea la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu va fi liberă.

În sezonul regulat, echipele şi-au împărţit victoriile. În runda inaugurală, la Oradea, CSM Digi a câștigat primul meci cu 7-5 şi a pierdut al doilea, scor 4-5. În meciurile desfășurate la Brașov, Corona Sportul Studențesc s-a impus în primul, scor 8-7, iar în cel de-al doilea, CSM Digi a încheiat victorioasă cu 6-4.

În cealaltă semifinală se vor confrunta, tot după acelaşi sistem, ocupantele locurilor 1 și 4 la încheierea sezonului regulat, Steaua București și Dinamo București.