Luceafărul a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa celor de la UTA şi are un moral bun după o perioadă nefastă. Maniera de joc, dar mai ales rezultatul l-au încântat pe Cristian Dulca. Totuşi, antrenorul Luceafărului s-a declarat nemulţumit de relaxarea jucătorilor săi din ultima parte a meciului.

 

"Sunt extrem de fericit pentru cele trei puncte, dar şi că am legat două victorii la rând. Este o victorie importantă în economia campionatului. Am dominat 80% din meci, cu mici excepţii pe final. Am marcat goluri frumoase după acţiuni în care am făcut şah-mat adversarul. Şi câte ocazii am mai ratat! Se spune că 2-0 e cel mai periculos scor, dar, iată, că pentru noi şi 3-0 e periculos. Nu am mai fost lucizi pe final, sunt supărat că am luat două goluri, dar, până la urmă, contează rezultatul. Degeaba am jucat bine şi cu alte ocazii, dacă nu am câştigat sau chiar am pierdut. Nu ne îmbătăm cu apă rece după acest succes. Savurăm victoria, dar ne aşteaptă un meci la fel de important miercuri cu Pandurii. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, concentraţi şi să acumulăm în continuare cât mai multe puncte”, a declarat Cristian Dulca la conferinţa de presă.

Antrenorul e mulţumit şi de stabilitatea financiară a clubului. "Ni s-a promis o primă  înainte de acest meci, e foarte important că oameni potenţi financiar din Târgu Jiu au decis să investească în fotbal şi să cumpere Luceafărul, iar Oradea continuă să aibă echipă la nivelul Ligii a 2-a. Suntem cu salariile la zi, iar sportiv şi ca organizare suntem pe drumul cel bun. Sper să reuşim să mai facem şi nişte transferuri în iarnă, căci am avut doar 16 jucători apţi”, a conchis Dulca.