Învinsă în primele două meciuri cu Steaua de la Bucureşti, CSM Digi încearcă să răpună campioana măcar în propriul bazin, după ce nu a reuşit acest lucru în niciunul din meciurile desfăşurate în acest sezon. Jocul 3 este programat în această seară, de la ora 18.30, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

Între cele două rivale este acum o diferenţă evidentă, dar orădenii şi-au propus să furnizeze supriza măcar în faţa propriilor suporteri. "Este datoria noastră ca în fața suporterilor noștri să facem tot ce putem. De altfel pentru a avea o șansă în fața acestui adversar va trebui să jucăm bine. La ora actuală ne este foarte greu să îi batem. Totuși, eu cred că dacă ne atingem potențialul maxim avem șansa să îi surprindem pe cei de la Steaua, care vor juca pentru a câștigat și dacă o pot face la diferență mare o vor face. Dorința mea și a echipei este ca în fața propriilor suporteri să ieșim din bazin cu capul ridicat. Vreau să dăm totul în bazin, la fiecare angajament, la fiecare duel. Vreau să jucăm la nivelul valoric al echipei noastre și să încercăm să ne agățăm de ei. La București, în primul meci, am fost foarte aproape. Am făcut un meci bun atunci și am fost aproape să îi punem în mare dificultate cu două minute înainte de final, când am irosit o mare șansă de a ne apropia la un gol", a declarat antrenorul Dorin Costrăş.

Cel mai experimentat jucător din lot, Ramiro Georgescu, a declarat că echipa se va mobiliza la maxim în faţa steliştilor. "Sunt optimist și încrezător. Avem exemple din sezoanele trecute, când am reușit să revenim după ce am pierdut primele două meciuri la București. În urmă cu doi ani am forțat meciul decisiv, iar anul trecut am câștigat meciul 3, iar în meciul 4 am fost foarte aproape să trimitem finala înapoi la București. Băieții sunt motivați. Totodată în propriul nostru bazin ne simțim cel mai bine și de fiecare dată jucăm foarte bine în fața propriilor noștri susținători. Ne dorim să aducem prima victorie din acest sezon împotriva Stelei. Am jucat deja de șapte ori cu ei, dar nu am reușit să îi batem. Sperăm să reușim de această dată. Trebuie să fim mai agresivi și în același timp să fim mai lucizi în ambele faze ale jocului. Cei de la Steaua ne sunt net superiori. Au avantaje la toate capitolele, ca valoare, experiență, lungime a lotului de jucători și așa mai departe. În plus, noi avem fluctuații în joc, ceea ce denotă lipsa de experiență. Noi am avut oscilații mari în timpul meciurilor, având uneori prestații foarte bune într-o repriză și modeste în cealaltă", a precizat Georgescu.

Intrarea la bazin este liberă.