Duelul contând pentru etapa a 6-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin se anunţă a fi unul abordabil pentru echipa pregătită de Sebastian Tudor şi George Tăutu care în precedentele 4 partide au obţinut victorii pe linie. Jocul se va disputa la Arena „Antonio Alexe” astăzi cu începere de la ora 16.00, intrarea spectatorilor urmând a fi liberă.

Start de sezon excelent pentru CSM Oradea care nu doar că este invincibilă după patru jocuri disputate, dar a reuşit să câştige şi ultimul duel, în deplasare, cu Universitatea Cluj (30-28), o formaţie valoroasă pretendentă la un loc pe podium. Băieţii pregătiţi de Sebi Tudor vor avea în faţă o echipă solidă în jocurile de pe teren propriu, dar care a fost practic călcată în picioare de echipa secundă a Minaurului, în deplasare, scor 36-16. Despre consistenţa evoluţiei bănăţenilor de acasă vorbeşte şi eşecul la limită cu U Cluj (27-28) înregistrat în runda precedentă atunci când orădenii au stat din cauza numărului impar de echipe din Seria B a Diviziei A.

„Tur de campionat fără înfrângere”

Referitor la duelul de astăzi, Sebastian Tudor consideră Timişoara ca fiind un adversar incomod, dar cu toate acestea el spune că îşi doreşte ca echipa sa să termine turul de campionat neînvinsă. „Băieţii sunt montaţi pentru această partidă. Ar fi păcat să stricăm acest şir al victoriilor. Eu cred că Timişoara este o echipă destul de incomodă. Am urmărit-o pe terenul ei, unde echipele care au jucat acolo au avut meciuri destul de grele. Ne-am pregătit pentru acest joc în formulă completă şi sperăm din tot sufletul să aducem a cincea victorie în această ediţie de campionat şi să rămânem invincibili până la duelul cu CSU Târgu Jiu. După disputa cu Timişoara urmează trei etape grele, de foc, pentru care mi-aş dori ca echipa să fie în formă sportivă. Să nu avem accidentaţi, lucru foarte important pentru că banca este scurtă. Am mai spus-o, dar o repet: ne dorim să terminăm turul de campionat fără nicio înfrângere”, a declarat antrenorul principal al echipei.

Celelalte jocuri ale etapei a 6-a sunt: Minaur 2 Baia Mare – HCM Sighişoara, ADEP Satu Mare – CSM Şcolar Reşiţa, U Cluj – HC Sibiu şi CNE Sighişoara – CSU Târgu Jiu. Universitatea Craiova va sta.

Pe primele locuri sunt: 1. CSU Târgu Jiu – 12 puncte (4 jocuri), 2. CSM Oradea – 12 p (4 j), 3. HC Sibiu – 12 p (5 j) şi 4. U Cluj – 9 p (4 j).