Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au continuat parcursul de regularitate din Divizia A-Seria B, obţinând sâmbătă a 16-a victorie din tot atâtea meciuri disputate în acest campionat. Fără să se întrebuinţeze serios, echipa orădeană a dispus cu 33-30 (16-14), de HC Sibiu.

Orădenii au condus în permanenţă, dar nu s-au putut desprinde prea mult de un adversar ambiţios, care a reuşit să egaleze o singură dată, la 25, în minutul 51. CSM a forţat doar cât a fost nevoie pentru un nou succes, câştigând cu 33-30. În condiţiile în care nu mai pot rata primul loc şi implicit promovarea, handbaliştii de la CSM nu s-au arătat foarte motivaţi în acest joc, în care antrenorul Sebastian Tudor a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

La CSM au evoluat Niculai, Duma – portari; Botea 10 goluri marcate, Al. Pop 10, Laslo 3, Munea 2, Mihăilescu 2, Munteanu 2, Iozu 2, Crăciun 1, Stroe 1, R. Radu, Szilágyi, Zamfir.

Etapa viitoare, CSM Oradea va evolua în deplasare cu ocupanta locului secund, CS Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.