După patru victorii consecutive în acest debut de sezon, formaţia din Sibiu a fost cea care a administrat prima înfrângere formaţiei orădene. Aşadar, handbaliştii orădeni au de luat o revanşă, mâine de la ora 17.00, în Arena „Antonio Alexe”, în ultimul meci oficial din 2018 contând pentru runda a 10-a din Seria D, a Diviziei A.

 

Nu mică a fost mirarea iubitorilor de handbal din Oradea când, pe 22 octombrie, în deplasare, roş-albaştrii au suferit prima înfrângere în actuala ediţie de campionat tocmai în faţa unei echipe care nu bătuse pe nimeni până la acel moment. Eşecul de la Sibiu s-a dovedit a nu fi doar un accident, CSM Oradea pierzând apoi atât la Odorhei, cât şi la Sighişoara. În ultima rundă, băieţii pregătiţi de George Tăutu s-au impus la Turda (28-25) în faţa satelitului Potaissei. Aceste rezultate arată o inconstanţă destul de severă care l-a determinat pe antrenorul orădenilor să afirme că vor fi luate măsuri şi că în pauza de iarnă vor apărea modificări în lot.

Dacă bihorenii au învins la Turda în ultima rundă, la fel au făcut şi sibienii care s-au impus clar (32-27), pe teren propriu, în duelul cu Minaur 2 Baia Mare. În clasament, CSM Oradea ocupă locul al 2-lea cu 18 puncte adunate după 6 victorii şi trei înfrângeri în timp ce HC Sibiu ocupă locul al 5-lea, penultimul, cu 10 puncte acumulate după 3 succese, o remiză şi 5 eşecuri. Liderul seriei este Szejke Odorhei cu 19 puncte.