Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Lele 9, D. Toma 62, Copos 90+1

Cartonașe galbene: Norocea, S. Balaj - în postură de rezervă neutilizată

Cartonașe roșii: Jurcă / Vlăduț, ambii în minutul 74, pentru bruscare reciprocă

CSO: Plisco - I. Pantea, Ștefan, Dumbrăveanu (66 P. Pantea), Tat, Norocea, Pașca (46 Botan), Lazea, Matei (85 Galea), Dr. Pele, Haica (63 Jurcă).

Antrenor: Sandu Balaj.

Unirea: Brisc - Moisi, M. Popa,  D. Toma, Borzescu, Micaș, Raț (63 Vlăduț), David (65 Copos), Ienciu, Floruț, Lele (85 Buda).

Antrenor: Mădălin Popa.

Arbitri: Vasile Cozac - la centru, Norbert Orban și Marius Matica, asistenți.

Observator AJF: Ioan Pirtea

Un meci aparent echilibrat, după calculul hârtiei, care s-a disputat la Ștei, a fost pe final un „galop de sănătate” pentru echipa oaspete care s-a dovedit a fi superioară la toate capitolele, dând dovadă și de o disciplină tactică aparte.

Bine așezați, dar și dirijați din teren, de antrenorul-jucător Mădălin Popa, oaspeții au reușit o victorie categorică în dauna șteienilor care pot invoca, oarecum, neșansa în prima repriză, când au fost mai mult prezenți în suprafața de teren adversă, fără a periclita serios, cu o singură excepție, poarta bine „ferecată” de A. Brisc. Cu toate liniile în ofensivă au pornit gazdele această partidă, dar a fost suficient un contraatac rapid purtat de vizitatori pentru ca tabela de marcaj să se schimbe (0-1), prin reușita inspiratului Lele (9). Răspunsul, destul de palid, nu s-a lăsat așteptat, însă Matei (20), Lazea (28) și Pantea (30) nu au avut clarviziunea necesară de a înscrie. Brisc a avut o intervenție salutară în fața lui Matei (35), când a respins în bara laterală lovitura de pedeapsă, just acordată, menținând avantajul echipei sale. O fază „șnur” a destabilizat defensiva gazdă, iar după ce Micaș (43) la „întins” serios pe Plisco, doar cu poarta goală în față Floruț (44) a luat la țintă bara transversală. Gazdele puteau reveni în joc, dar același imbatabil Brisc a respins de sub bară mingea trimisă de Haica (46), în timp ce Botan (50) nu a prins cadrul porții. Scorul a fost majorat (0-2), în urma unui corner, când Toma (62) a plasat o lovitură precisă de cap. Matei (78) a trimis un „trasor” puternic, însă Brisc a fost din nou la post, în timp ce Pele (81) nu a prins cadrul porții. Floruț (83) nu a avut șansa golului, în urma unui contraatac, doar cu Plisco în față, ca și Toma (89) care a șutat peste bară. Scorul final (0-3) a fost stabilit de Copos (90+1), cu o reușită din marginea careului mic, încununând o victorie pe deplin meritată a oaspeților.