Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcator: Andrei Toma 79

Cartonașe galbene: I. Pantea, L. Bogdan Toma, Botan / Waritz, Silaghi

Cartonașe roșii: Ștefan / Ozovghe, min. 64, pentru lovire reciprocă

CSO: Fofiu - Ștefan, I. Pantea, Dumbrăveanu, Toma, Norocea (69 Botan), L. Bogdan, D. Pele (69 Tat), Pașca (46 Jurcă), Matei, Haica (46 Lazea).

Antrenor: Sandu Balaj.

Viitorul: Morar - Silaghi, Jurcuț, Keri (84 Drăgan), Șorca, Gergely, Kiss (82 Goț), Popa, Waritz, S. Ianc, Ozoveghe.

Antrenor: Ovidiu Lazăr.

Arbitri: Andrei Pal - la centru, Cristian Bologan și George Urs, asistenți.

Observator AJF: Sebastian Moisin.

Un meci, aparent liniștit la Ștei, s-a transformat pe parcurs într-un adevărat „sac” cu nervi, în ambele tabere.  La baza acestora au stat câteva decizii ale centralului partidei care a nemulțumit, până la urmă, pe toată lumea.

Nu pot să acuz de rea credință deciziile luate, dar în câteva situații acestea au fost gândite în pripă și astfel cursul jocului de multe ori fiind perturbat. Dacă în prima repriză fotbalul a lipsit aproape cu desăvârșire, șuturile cadrate fiind la fel, două faze au stârnit protestele celor doi antrenori. Golul marcat de Ozoveghe (40) a fost anulat pe motiv de off-side, în timp ce gazdele au reclamat, la ultima fază, o lovitură de pedeapsă, invocând un henț comis în suprafața de pedeapsă. Animația a fost una mult mai prezentă în tribuna stadionului, unde ing. Iulian Balaj, primarul orașului Ștei, s-a întreținut cu octogenarul Horea Marcu, fost director la Exploatarea Minieră Bihor, depănând aminitiri împreună cu un alt fost director de la aceeași exploatare, ing. Nicolae Cornel Popa, mari iubitori de fotbal, dar și de numele cărora se leagă sprijinul consistent acordat sportului în perioada în care aceștia ocupau respectivele funcții. Un nou moment care stârnit nervi pe banca gazdelor a fost la pătrunderea lui Lazea (51) în careu, când faultul asupra acestuia nu a fost sancționat cu lovitură de pedeapsă. Imediat, o fază rapidă a destabilizat defensiva șteiană, însă Fofiu a respins miraculos șutul lui S. Ianc până la Ozoveghe (55), care a luat la țintă bara transversală. Antrenorul gazdelor, Sandu Balaj (66), a fost trimis în tribună în urma unor proteste, justificate, totuși, printr-o decizie luată în pripă de central, deoarece chiar dacă „decibelii” au fost accentuați,  aceștia au reliefat lipsa de fermitate la un fault dur făcut de un jucător oaspete, fără a fi sancționat cu un cartonaș galben, așa cum s-ar fi impus. Schimbările făcute de Sandu Balaj, în partea a doua, au surprins defensiva oaspete, prin rapiditatea fazelor create, iar după ce Botan (73) a luftat din poziție ideală și Matei (75) a trimis, din marginea careului mic, puțin pe lângă bară, a venit și golul mult așteptat. În urma unei lovituri libere, Toma (79) a șutat puternic, iar mingea s-a „strecurat” în plasă, consfințind victoria la limită, 1-0, dar meritată a gazdelor, care au avut mai multă prospețime pe un final dominat clar.