Sala de sport a Universității va găzdui duminică, de la ora 11.00, un duel handbalistic studențesc atractiv, între Oradea și Reșița. Partida contează pentru etapa a 17-a din Seria D a Diviziei A.

Formaţia pregătită de Doina Ardelean, a 5-a clasată cu 15 puncte, s-a descurcat destul de bine în jocurile din deplasare cu acest adversar. Deși 2 din 3 jocuri s-au încheiat la un singur gol diferență (cele de la Reşiţa) în favoarea reşiţencelor, oaspetele pornesc favorite și de această dată. Orădencele au arătat o formă bună în etapa precedentă, la Arad, unde au fost învinse la doar două goluri de către Crişul Chişineu-Criş, formaţie calificată în faza următoare a întrecerii. Oaspetele de pe Bârzava, clasate pe locul al 3-lea cu 22 de puncte acumulate după 7 victorii, un rezultat de egalitate şi 8 înfrângeri, vin după o victorie la 3 lungimi (27-24) obţinută acasă contra Minaurului din Baia Mare. Așadar susținătorii orădeni sunt așteptați la o nouă reprezentație pe semicerc, intrarea în sală fiind liberă. Partida va fi arbitrată de către cuplul D. Ghiocel – C. Râpă, ambii din judeţul Timiş.

În celelate două partide ale rundei, jocuri disputate în devans, s-au înregistrat următoarele rezultate: Crişul Chişineu-Criş – Universitatea de Vest Timişoara 30-26 (17-16) şi Minaur 2 Baia Mare – CSM Târgu Mureş 24-32 (14-15).