Bihorul va avea reprezentantă şi în faza finală a Cupei Satelor la fotbal pentru copii născuţi în 2006. Echipa din Sânmartin a reuşit să câştige "zona" de la Prundu Bârgăului din județul Bistrița- Năsăud, unde s-a desfășurat cel de-al optulea turneul regional.

Au fost prezente cinci echipe, Apahida (Cluj), Recea (Maramureş), Crişeni (Sălaj),  Prundu Bârgăului (Bistriţa-Năsăud) şi Sânmartin, repartizate în două serii. Echipa bihoreană a învins cu 7-0 pe Apahida şi 2-1 pe Crişeni, în grupă, iar în finală a dispus cu 3-0 de Recea. Portarul formaţiei din Sânmartin, Daniel Moldovan, a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al turneului.  Festivitatea de premiere a fost efectuată de preşedintele FRF Răzvan Burleanu, împreună cu foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu. Fiecare echipă a primit 12 mingi, diplome, medalii, trofee individuale şi cupă pentru câştigători. La Prundu Bârgăului, echipa a fost însoţită de antrenorul Eugen Ilisoi şi de Dan Brata, responsabilul cu fotbalul juvenil din comună. O contribuţie la aceste rezultate au avut şi antrenorii Daniel Lupaşcu şi Petre Ardelean, de la grupele de juniori D şi E ale CSC Sânmartin.  Lotul formaţiei bihorene: Daniel Moldovan, Ionuţ Raul Bozga – portari; Mihai Hadadea, Luca Hadadea, Răzvan Bogdan Creţ, Ionuţ David Bala, David Maghiar, Marius Haica, Darius Damian Haşaş, Filip Vereş, Eduard Lup, Narcis Dărăban, Narcis Bronţ, Elisei Popa, George Zbârce şi Leon Casian Cirtea. Turneul final se va desfăşura în perioada 9-12 mai la Bucureşti, cu participarea echipelor din Dumbrăvița (Timiș), Cumpăna (Constanța), Vârtoape (Teleorman), Ruginoasa (Iași), Rudeni (Ilfov), Turburea (Gorj), Feldioara (Brașov) și Sânmartin (Bihor). Câștigătoarea primei ediții Cupa Satelor va merge alături de echipa națională de fotbal a României în deplasarea din Norvegia (preliminariile Euro 2020), pentru o experiență unică alături de tricolori. Locurile 2 și 3 vor beneficia de un program VIP la partida România-Spania din preliminariile aceleiași competiții.

“Această competiție a adus multă bucurie tuturor copiilor participanți. Cei mai buni dintre ei vor fi monitorizați de experții FRF și sper ca peste câțiva ani să regăsim la loturile naționale participanți la această competiție. Turneul final se anunță unul extrem de disputat, iar a doua ediție sunt sigur că va avea parte de și mai mulți participanți!”, a declarat Ciprian Paraschiv, Manager Dezvoltare Fotbalistică FRF.