Dinamo Oradea, singura echipă bihoreană de futsal angrenată în Campionatul Naţional, a reluat pregătirile pentru retur cu 13 jucători. Printre aceştia se află şi Szeleş Tibor, fost campion european la minifotbal cu naţionala României în 2011, care a semnat un contract pe un an cu echipa pregătită de George Zima şi Cristian Ungur.

"Tibi are 35 de ani şi este un jucător cu experienţă fotbalistică bogată acumulată printre altele şi în Liga a 2-a la FC Bihor. Este considerat un jucător cu o tehnică dezvoltată în regim de viteză, are o calitate ridicată în execuţii şi se evidenţiază prin viziunea cu care îşi pune în valoare cu pase decisive colegii de echipă", este caracterizat noul transfer pe pagina de facebook a clubului Dinamo Oradea. Szeleş activează în Liga a IV-a la fotbal, la Unirea Livada, şi în Campionatul Judeţean de minifotbal la Inter Oradea.
La încheierea turului Ligii a II-a la futsal, echipa orădenă, debutantă în competiţie, ocupă locul 10 din 12 participante, cu două victorii, un egal şi opt înfrângeri.

Returul Ligii a II-a de futsal va începe în 28 ianuarie, când Dinamo va juca la Arena Antonio Alexe cu Inter Gheorghieni, echipă clasată pe poziţia a noua.