Campioana judeţeană AEK Oradea şi FCSB Beiuş vor fi protagonistele celui mai atractiv joc din etapa a 4-a a Ligii I la minifotbal. Aşa cum s-a întâmplat şi în ediţia trecută de campionat, unul dintre meciurile directe dintre cele două echipe se dispută la Beiuş.

Decizia îi aparţine organizatorului campionatelor de minifotbal de la Baza Tineretului, Spiridon Baltsavias, urmărindu-se popularizarea minifotbalului şi în Depresiunea Beiuşului.

Înaintea primului duel direct, FCSB Beiuş este lider cu maximum de puncte după trei etape, în timp ce AEK a înregistrat o victorie şi o înfrângere, regăsindu-se pe locul 4, cu un joc mai puţin disputat.

Meciul se va disputa pe terenul sintetic din Beiuş, de la ora 20.00. Campioană a Bihorului de patru ori, AEK este dornică de revanşă după ce în campionatul trecut a pierdut în două rânduri cu FCSB.

Echipa beiuşeană îi are în componenţă pe Silviu Odobasianu - R. Ganea, Cr. Marcu, C. Carțiș, G. Ciobriș, V. Silaghi, D.Gavriș, M. Rusu, M. Micle, V. Mihalcea, iar la AEK evoluează, printre alţii, Fl. Lazăr, R. Pocian, C. Letan, S. Ban, Ember, A. Ferik, S. Gorzav, A. Iova.