Purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, a anunţat miercuri că în Oradea, Galaţi, Sibiu, Timişoara se vor moderniza şi extinde proiecte de infrastructură sportivă sau medicală.

 

Reprezentantul Guvernului a anunţat că la Oradea va fi construit un complex sportiv, cu o capacitate de peste 16.000 de locuri iar la Galaţi, în următorul an, patinoarul artificial va fi modernizat şi extins de la 3.800 la 5.100 de locuri.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat după şedinţa Executivului, că în Oradea, Galaţi, Sibiu, Timişoara se vor moderniza şi extinde proiecte de infrastructură sportivă sau medicală.

„Săptămâna trecută am anunţat refacerea din temelii a Stadionului «Dan Păltinişan» din Timişoara şi construirea unui complex sportiv modern. Astăzi, Guvernul a luat decizii pentru dezvoltarea infrastructurii sportive în alte două municipii importante. La Oradea, va fi construit un complex sportiv, cu o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi şi o capacitate de peste 16.000 de locuri”, a spus Mihai Constantin. El a precizat că construcţia este prevăzută a fi finalizată în 24 de luni iar investiţia este estimată de 473 de milioane de lei.

Mihai Constantin a mai anunţat că la Galaţi, în următorul an, patinoarul artificial va fi modernizat şi extins de la 3.800 la 5.100 de locuri.

„Investiţia este de peste 335 milioane de lei”, a completat purtătorul de cuvânt al Guvernului.