Ediția din 2018 a evenimentului Uniți pentru Mihai Neșu" s-a desfășurat pe 26 mai, la Oradea, pe stadionul Iuliu Bodola" a fost o reuşită şi din punct de vedere financiar. George Ogăraru, principalul organizator al acţiunii, a anunţat că s-a strâns suma de 200.000 de euro cu ocazia triunghiularului" la care au participat echipa UEFAnstasticilor Stelei, cea a legendelor naționalei României și cea a prietenilor lui Mihai Neșu.

Banii adunaţi din vânzarea biletelor și a tuturor celorlalte materiale promoționale, aproximativ 200.000 de euro, vor ajunge la Mihai Neșu Foundation".

Dragi prieteni,

Va anunțăm cu mare bucurie că în urma vânzării biletelor, insignelor, tricourilor, calendarelor UEFAntasticii România 100” cumulat cu donațiile de la sponsorii evenimentului, dar și cu donațiile personale, ediția Uniți pentru Mihai” 2018 a reușit să adune 200.000 de euro.

Dorința lui Mihai este să achiziționeze aparate de la Project Walk din America, locul unde s-a tratat în anii aceștia, și să specializeze terapeuții pentru a le putea folosi în România. Astfel nu ar fi doar el beneficiarul campaniei ci implicit toți copiii care au nevoie de terapii la acest nivel.

Aparatura este scumpă, dar sperăm ca ediția aceasta să acopere cheltuielile pentru primul. Vom continua să strângem fonduri și pentru al doilea aparat care este deosebit de important și strict legat de primul. Deja ne gândim la conceptul pentru următoarea ediție... și ne rugăm să ne țină Dumnezeu sănătoși și în putere... mai ales pe Mihai!

Dacă vă căutați un model în viață... priviți cu încredere la Mihai Neşu. Sperăm că v-am adus bucurie în suflete! Mulțumim pentru tot!", a scris Ogăraru pe pagina sa de facebook.