Cinci echipe din Liga a II-a şi-au schimbat antrenorii după doar şase etape. Unul dintre cei înlocuiţi este Cristian Dulca, de la Energeticianul Petroşani, după meciul pierdut pe teren propriu (0-3) cu Petrolul Ploieşti.  În locul acestuia va sta, pentru cel puţin două etape, tânărul antrenor orădean George Zima (29 ani).

Secund al lui Dulca, Zima va sta pe banca "energeticienilor" cel puţin la jocul de mâine, din  Cupa României, cu CSM Lugoj, şi la cel de campionat cu CS Mioveni, de sâmbătă, ambele programate în deplasare. În funcţie de rezultatele din aceste jocuri, orădeanul ar putea continua sau nu ca principal la formaţia din Petroşani.

Posesor al licenţei B UEFA, Zima a ajuns la echipă la începutul acestui an, pe când se numea ACS Şirineasa, în postura de secund al lui Dan Vasilică, fostul său coleg de la Scoala de Antrenori. Din luna martie a devenit secundul lui Cristian Dulca, venit de la Luceafărul Oradea.

Energeticianul ocupă locul 9 în clasamentul din Liga a 2-a după primele şase etape şi are trei victorii, o remiză şi două înfrângeri în acest moment şi un golaveraj de 10 goluri marcate şi 10 primite.

Pe lângă Energeticianul au mai făcut modificări pe banca tehnică Dunărea Brăila, ACS Poli Timişoara, Ripensia Timişoara şi CS Baloteşti.