În ultima perioadă, trei grupe de performanţă din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul” au fost implicate în competiţii. Orădenii au concurat la atletism, baschet şi fotbal.

 

4 clasări pe podum la atletism

 

În cadrul concursului inetrjudeţean disputat la Cluj-Napoca care s-a adresat juniorilor I, patru „lepesişti” au reuşit clasări pe podium. Astfel, în compania unor atleţi din Mureş, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Bihor şi Cluj, orădenii au obţinut următoarele rezultate: locul I – Stoker Attila la triplusalt cu o săritură de 12,5 metri (profesor Virgil Preda) şi Alexandru Hebrişteanu la viteză, 60 m, cu un timp de 7,5 secunde (profesor Benyi Laszlo), locul al II-lea – Kiraly Balint la înălţime cu o săritură de 1,8 metri (prof Benyi Laszlo) şi locul al III-lea Florina Obada la lungime cu 5,62 metri (prof. Benyi Laszlo).

 

Grupa U14 de la baschet, neînvinsă la Târgovişte

 

Echipa U14 pregătită de Alin Cureş şi Zoran Vranes a făcut un turneu perfect la Târgovişte unde au câştigat toate cele cinci partide disputate. „Lepsiştii” au înregistrat următoarele rezultate: 70-63 cu Leii Bucureşti, 73-46 cu Phoenix LPS Galaţi, 87-51 cu MC Ball Mangalia, 71-49 cu CSŞ Târgovişte şi 63-51 cu CSŞ Braşov. În schimb, colegii lor mai mari nu s-au descurcat la fel de bine la turneul de la Târgu Jiu. Echipa secundă a generației U16 antrenată de Alin Cureș dar condusă de pe margine la această competiție de către Hidi Zoltan a pierdut trei dintre cele 5 dispute: 39-50 cu Lucky Dragons Târgu Mureș, 61-67 cu CSȘ Craiova, 71-80 cu CSȘ Târgu Jiu, 57-13 cu CNS Cetate Deva și 101-71 cu CSȘ Viitorul Cluj-Napoca. Grupa U20, cei mai mari baschetbaliști de la LPS Bihorul pregătiți de Valeria Scheiner, au înregistrat o victorie și o înfrângere în cadrul turneului de la București: 70-65 cu CN „Aurel  Vlaicu” București și 40-63 cu CS Dan Dacian.

 

Fotbaliștii U11 au prins podiumul în Ungaria

 

Trei grupe de fotbal de la LPS Bihorul au participat recent la turneul internațional desfășurat la Bekescsaba intitulat „Voyage Cupa”. Echipa U11 pregătită de profesorul Lucian Stance s-a clasat pe locul al III-lea în timp ce formațiile U12 (prof. Gheorghe Ghiț) și U10 (prof. Ciprian Dianu) au ocupat locul al IV-lea.