Stadion: Luceafărul din Sânmartin

Gazon: bun

Spectatori: aproximativ 300

Marcatori: Codoban 15 / A. Zaharia 28, Tudorache 81

Cartonaş galben: D. Ciobanu 71

Luceafărul: Goia – Balea, D. Ciobanu, A. Mutu, R. Trifu – Feher, Ţegle – Al. Dulca (76 Ban), Codoban, Antohi (66 Bedea) – V. Rusu. Rezerve neutilizate: G. Gakos - Chiş-Toie, Tânc, Cuc. Antrenor: Cristian Dulca.

CS Afumaţi: Marinescu (46 Obretin) – Onea, Rubie, Patriche, Perju, V. Olariu, A. Zaharia (64 M. Vlada), V. Tudorache, Burlacu (64 R. Avram), V. Ştefan, M. Dedu. Rezrve neutilizate: Baniţă, Buzea, Buduroi, Al. Mitu. Antrenor: Vasile Neagu.

Arbitri: Florin Ovidu Mazilu (Satu Mare) – la centru; Marian Truţă (Băbeni – Vâlcea) şi Aleandru Mihăilă (Rm. Vâlcea) - asistenţi. Observatori FRF: Zaharia Ciev şi Florin Mierea (ambii din Timişoara).

Înaintea începerii campionatului, Luceafărul se anunţa o pretendentă la pimele locuri, dar după 12 etape a ajuns în postura de ultimă clasată în liga secundă! Sâmbătă, CS Afumaţi a fost echipa care şi-a îmbunătăţit situaţia din clasament pe seama "luceferilor", reveniţi fără efectul scontat la baza sportivă din Sânmartin.

Ca şi în alte dăţi, echipa bihoreană a început bine meciul, dar l-a încheiat dezamăgitor, plătind tribut erorilor din defensivă. La fel de adevărat e şi faptul că a avut în faţă un advesar incomod, pragmatic, care nu a scăpat prilejul de a taxa slăbiciunile gazdelor.

Ilfovenii au avut prima ocazie la şutul lui Dedu (6) de la 20 de metri respins în faţă de Goia, pentru ca apoi orădeni să replice la fel prin Codoban, dar Marinescu a reuşit să trimită în corner. Acelaşi Codoban (15), cel mai bun dintre "luceferi", l-a surprins pe portarul advers cu un şut cu efect din colţul careului mare (1-0). Reacţia oaspeţilor a fost destul de rapidă şi A. Zaharia (28) a marcat şi el un gol de generic, de la 18 metri, cu un şut plasat la colţul lung, mingea întâlnind bara înainte de a intra în poartă (1-1). Până la pauză, Luceafărul a fost mai insistentă, dar fără soluţii la finalizare.

În partea secundă, fiecare echipă a avut şanse de a concretiza ocaziile, Codoban (60), V. Rusu (76) / Dedu (52), Ş. Vasile (61), dar până la urmă oaspeţii au fost mai inspiraţi. Spre final, R. Avram a centrat pentru Tudorache (81), care a driblat scurt un adversar şi a marcat din şase metri, pe sub Goia (1-2). Tot CS Afumaţi mai putea marca, dar poartarul gazdelor a respins în bară mingea expediată de Ş. Vasile (87) din 16 metri. În minutul 90, Codoban a reluat din voleu de la 8 metri , dar pe direcţia portarului, pentru ca în faza următoare, pe contraatac, Tudorache să tragă pe lângă.

A fost al şaptelea eşec stagional al Luceafărului, care coboară pe ultima poziţie, şi misiunea de a rămâne în Liga a II-a se anunţă destul de dificilă.