Lupta pentru un loc cât mai sus în Liga I din Campionatul Judeţean de minifotbal, organizat la Baza Tineretului, este tot mai acerbă. Asta şi pentru că echipele cu pretenţii continuă să se întărească cu jucători bine cotaţi.

Campioana AEK Oradea a transferat doi internaţionali, Adrian Călugăreanu şi Radu Burciu. În vârstă de 30 de ani, Călugăreanu (30 de ani) a fost declarat în 2013 cel mai bun jucător de minifotbal din Europa, iar Radu Burciu (34 ani) este căpitanul echipei naţionale. Ambii vor debuta la AEK, echipă patronată de Spiridon Baltsavias, în derby-ul de marţi, 11 decembrie, de la ora 20:00, cu Bad Boys, liderul clasamentului, la care joacă fotbalişti cunoscuţi, precum Ioan Hora, Sebastian Achim, Cristian Oros, Lucian Todea, Florin Neaga sau Tibi Szeles. "Cred că va fi cel mai puternic meci de minifotbal jucat în Bihor, având în vedere ce jucători valoroşi sunt în cele două echipe. Aşteptăm cât mai multă lume să vadă acest duel spectaculos în care vor debuta şi cei doi tripli campioni europeni pe care i-am transferat. Este o mare reuşită pentru noi că am reuşit să-i aducem”, a afirmat Spiridon Baltsavias.

AEK îi mai are în componenţă pe portarul Vlad Gheţe, campion european cu naţionala de minifotbal în Croaţia, dar şi pe internaţionalii de tineret Adrian Şumălan, Andrei Ferik.

La două zile după derby, AEK Oradea va merge la Beiuş pentru un alt joc important, cu echipa locală FCSB.