Turneul semifinal al Diviziei A2 la volei feminin de la Oradea se apropie cu paşi repezi. În sala de sport a Universităţii vor evolua primele patru clasate în seria de vest, CSU Oradea, FC Argeș Pitești, ACS Transilvania Brașov şi CSU Politehnica Timișoara.

 

Turneul se desfășoară de vineri până duminică în sistemul fiecare cu fiecare, iar ocupantele primelor două locuri se vor califica la turneul final de promovare în prima divizie.

Vineri și sâmbătă meciurile sunt programate să înceapă la ora 16.00 și 18.00, iar duminică, de la ora 10.00 și 12.00. Ședința tehnică pentru stabilirea ordinii jocurilor, prin tragere la sorți, va avea loc în această seară, la ora 20.00.

Studentele orădene au avut o evoluție foarte bună în acest sezon, reușind să obțină 13 victorii din 16 jocuri disputate în această ediție de campionat, bilanţ cu care s-au clasat pe locul secund în sezonul regulat. În prima fază din play-off, orădencele au învins în ambele jocuri echipa Cetate Deva, repetă astfel performața din anii anteriori.

Obiectivul CSU Oradea este o clasare pe primele două locuri, sinonimă cu prezenţa la turneul decisiv pentru accederea în Divizia A1.

“Ne bucurăm că avem prilejul de a evolua pe teren propriu şi sper ca iubitorii voleiului să vină în număr cât mai mare să ne susţină. Vor fi meciuri disputate, spectaculoase, pe care sper că le vom încheia victorioase", a declarat Iulia Fîca, căpitanul echipei orădene.

“Ne-am dorit foarte mult să jucăm acasă acest turneu. Toată echipa este determinată să rasplătească prin victorii eforturile depuse în organizarea acestui eveniment. Doresc să mulțumesc tuturor celor implicați în organizare, precum și partenerilor noștri oficiali pentru sprijinul acordat”, a comentat lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana, antrenoarea CSU Oradea.

Echipa orădeană are în componenţă pe Fîcă Iuliana, Radu Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Suciu Bianca, Petrescu Atena, Pintea Anamaria, Rizea Antonia şi Bikfalvi Alexandra.