Cu un retur de campionat care urmează să debuteze la sfârşitul săptămânii viitoare (12-13 ianuarie), vicecampioana României la polo a fost nevoită să revină la antrenamente devreme. Astfel, prima şedinţă tehnică a avut loc miercuri, 3 ianuarie, pentru ca la ora dublei cu cei de la Corona Sportul Studenţesc bihorenii să se afle într-un moment optim din punct de vedere al formei sportive.

 

La primul antrenament, antrenorul Dorin Costrăş nu a putut conta pe un singur jucător, olandezul Jesse Koopman nefiind prezent din cauza faptului că nu a găsit o variantă convenabilă de zbor spre România. Poloistul a sosit la Oradea în cursul serii de ieri, astfel că acesta s-a alăturat echipei pentru şedinţele tehnice viitoare. Până la dubla cu ocupanta locului al treilea din Superliga Naţională, CSM Digi va susţine două jocuri de verficare cu o formaţie din Ungaria. Astfel, conducerea clubului poartă discuţii cu două cluburi din prima ligă maghiară. Este vorba despre Debrecen, a 5-a clasată în Grupa A, şi Miskolci, a treia clasată în Grupa B. Aşadar bihorenii vor avea parte de un adversar redutabil în cele două amicale care se vor disputa marţi şi miercuri, fie la Oradea, fie în Ungaria.

Corona Sportul Studenţesc reprezintă principalul adversar în bătălia pentru locul al doilea, poziţia de lider fiind ca şi acontată şi în acest sezon de către campioana Steaua Bucureşti. Cele două formaţii sunt despărţite de doar trei puncte (33 Oradea faţă de 30 Corona), ecartul fiind dat de victoria în plus pe care o au orădenii faţă de echipa care-şi dispută meciurile la Braşov. Dubla se anunţă a fi extrem de echilibrată, în turul de campionat cele două formaţii împărţindu-şi victoriile în Bazinul „Ioan Alexandrescu”.

Cea de-a doua echipă orădeană din Superligă, Crişul, va juca în prima etapă a returului în bazinul propriu, în compania formaţiei Rapid.