Voleibalistele de la CSU Oradea vor evolua mâine, în deplasare, cu SCM U Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Seria de Vest a Diviziei A2.

Formația pregătită de Mariana Szabo Alexi ocupă locul al 6-lea după 4 etape disputate în care au obținut două victorii și au suferit două înfrângeri, toate în minimum de seturi. În același timp, adversara lor de mâine ocupă locul al 4-lea cu un bilanț de trei succese și doar o înfrângere. La o analiză succintă a rezultatelor înregistrate de oltence putem afirma că palmaresul lor este unul pozitiv în condițiile în care până la această oră au înfruntat câteva formații fără prea mari pretenții. Atunci când au dat de o nucă tare, așa cum este FC Argeș Pitești, SCM U Craiova a pierdut clar, cu 3-0, la seturi. În runda precedentă, ambele formații s-au impus fără drept de apel. Craiovencele au învins 3-0 la seturi în deplasare pe CSM Sighetu Marmației, în timp ce orădencele s-au impus pe propriul teren cu același scor în fața lui CSM Timișoara. Așadar, orădencele vor avea parte de un adversar pe măsură, meciul fiind deschis oricărui rezultat.

Celelalte partide ale rundei sunt: CSM Târgu Mureș – Cetate Deva, CSM Sibiu – CSM Lugoj, CSM Timișoara – CSU Poli Timișoara și FC Argeș Pitești – CSM Sighetu Marmației.