La solicitarea echipei din Capitală, care evolueză în grupele Ligii Campionilor, derby-ul Superligii Naţionale de polo se va disputa în devans. Astfel, primele două clasate se vor duela astăzi şi mâine cu începere de la ora 20.00 în Bazinul „Steaua” într-o dublă care contează pentru etapa a 7-a, ultima a turului de campionat.

 

Dacă orădenii au contabilizat o înfrângere (cu Sportul Studenţesc) în cele 12 partide susţinute până în prezent, bucureştenii au victorii pe linie având cifra zero la capitolul eşecuri. Cu toate că luptă pe două fronturi, echipa din Capitală porneşte cu prima şansă asta în primul rând datorită experienţei superioare pe care o are, dar şi bazinului propriu în care se vor juca cele două partide. Aceleaşi două formaţii şi-au disputat titlul de campioană naţională în sezonul trecut, câştig de cauză având echipa militară. Cele două partide vor fi arbitrate de către orădeanul Adrian Alexandrescu şi Toth Ferenc din Târgu Mureş.

 

Celelalte partide din cadrul etapei a 7-a se dispută după următorul program: Dinamo Bucureşti - Sportul Studenţesc (vineri şi sâmbătă de la ora 11.00), Amefa Arad - Rapid Bucureşti (vineri, ora 18.00, şi sâmbătă, ora 10.00) şi Poli Cluj - Crişul Oradea (sâmbătă, ora 18.00, şi duminică, ora 10.00).

 

       Clasament

  1. Steaua Bucureşti - 36 p
  2. CSM Digi Oradea - 33 p
  3. Sportul Studenţesc - 27 p
  4. Dinamo Bucureşti - 24 p
  5. Rapid Bucureşti - 12 p
  6. Amefa Arad - 12 p
  7. Crişul Oradea - 0 p
  8. Poli Cluj - 0 p