Într-o perioadă în care handbalul feminin mondial se poate spune că se află sub domnia Cristinei Neagu, o nouă oportunitate pentru copiii doritori să practice acest sport a apărut în Oradea. Cel mai fraged club de handbal orădean se numeşte Triumph, iar gândurile Ciprianei Petric şi ale lui David Munea, cei doi iniţiatori, căpitanii echipelor de seniori ale oraşului, sunt importante.

Cei doi handbalişti ai echipelor CSM și CSU Oradea s-au hotărât să înființeze propria lor asociație sportivă de handbal sub denumirea de AS Triumph Oradea. Această dorinţă a venit după ce proiectul AS Tonic, în care ambii au fost cooptaţi de către conducătorii acelui club, a sucombat. Cei doi îşi propun obiective importante, ţintele urmând a fi atinse după o perioadă de creştere treptată, de la an la an. Proiectul se poate spune că a debutat cu dreptul, Triumph Oradea disputând deja primele meciuri amicale. Adversar a fost echipa arădeană, HC Beldiman. S-au disputat jocuri atât la baby handbal cât și la minihandbal iar primele impresii sunt pozitive.

„Le mulţumim celor care au încredere în noi”

Atât Devid Munea cât și Cipriana Petric sunt doi oameni foarte pasionaţi de acest sport. Exemplul celei din urmă, care a desis să joace pentru CSU Oradea chiar dacă trecea prin momente dificile cauzate de pierderea tatălui ei, fiind mai mult decât elocvent în acest sens. Revenind la cele două amicale disputate în judeţul Arad, cei doi se declară extrem de mulțumiți. „Evoluția micuțelor în prima lor deplasare a fost foarte bună şi, pentru că acest proiect a prins viaţă cu sprijinul şi încredera oferită de câţiva oameni pasionaţi de sport, ne dorim să le mulţumim pe această cale”, au declarat la unison ambii sportivi.

Toți cei care doresc să-şi înscrie copiii la acest club pot accesa pagina de facebook a asociației sportiveAS Triumph Oradea sau să sune la numerele de telefon 0751.337.886 sau 0751.654.412.