Etapa a 10-a din Seria B a Diviziei A la handabl feminin programează duminică, de la ora 16.15, în Sala Constantin Jude din Timișoara, duelul studențesc dintre CS UVT din localitate și CSU Oradea.

Pozițiile din clasament ale celor două formații, locul 4, Oradea, și locul 9, UVT Timișoara, ne permit să oferim un pronostic favorabil elevelor lui Sebastian Tudor care astfel s-ar menține la egalitate de puncte cu CSU Cluj-Napoca, formația de pe locul al treilea. Bilanțul de doar 2 victorii în 7 etape disputate în care au pierdut alte 5 meciuri nu le dă dreptul timișornecelor să spere la un rezultat pozitiv în această partidă. Oradea în schimb, cu 5 succese, o remiză și 2 eșecuri, are mari șanse să-și mărească zestrea de puncte care ar ajunge astfel la 19. În etapa precendetă, niciuna dintre cele două echipe nu a oferit vreo supriză. Oradea a învins 38-33 (14-15), acasă, pe Arena Târgu Mureș, în timp ce UVT a pierdut 25-20 (16-8), în deplasare, cu CSU Reșița. Așadar rezultate previzibile exact cum ar trebui să fie și cel de la finele duelului de duminică, din Sala Constantin Jude.

Celelalte jocuri ale etapei sunt: Arena Târgu Mureș - CSM Târgu Jiu și Gloria Bistrița II - CSU Reșița. CS Turda - CNE Râmnicu Vâlcea 31-31 (16-15) și CSU Cluj-Napoca - HC Harghita (21-6) s-au disputa ieri, în devans. Tonic Oradea și CNOPJ Baia mare vor sta.