Valorile termice vor înregistra o creștere până pe 6 martie. Vor fi temperaturi de 14 - 16 grade, după care se va răci brusc, timp de trei - patru zile.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pe următoarele două săptămâni.

În regiunea Crişana, valorile termice diurne vor fi în creștere treptată în primele zile ale intervalului, astfel că în perioada 3-5 martie vremea va fi caldă, cu maxime medii de 12-14 grade, apoi se va răci brusc, iar media temperaturilor diurne va scădea spre 5…6 grade, în intervalul 6-8 martie. După 9 martie regimul termic va fi în ușoară creștere spre valori apropiate de normalul perioadei, cu medii ale maximelor în jurul a 10 grade. Temperaturile minime se vor situa în medie între -1 și 2

grade, exceptând nopțile din perioada 7-10 martie când vor fi mai scăzute, spre medii de -5…-2 grade.

Începând cu data de 5 martie și până la sfârșitul intervalului de referință, local și temporar, se vor semnala precipitații slabe cantitativ.

La munte

Vremea se va încălzi până pe data de 4 martie, când media regională a temperaturilor maxime va fi de 5-6 grade și cea a minimelor de -3 -2 grade. Răcirea prognozată pentru intervalul 5-7 martie va determina maxime, în medie, în jurul a -2 grade și minime, în medie, de -9 -7 grade. În cea de-a doua săptămână a lunii martie, în ansamblu normală termic pentru

această regiune, media temperaturilor maxime va crește treptat spre 0-2 grade, iar cea a minimelor va ajunge la -6 -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații, predominant ninsori, va fi în creștere începând din data de 5 martie.