În pragul Sărbătorilor de Iarnă, Teatrul Regina Maria îşi întâmpină publicul cu o mică surpriză. Orădenii care vor achiziţiona bilete la spectacolele puse în vânzare în perioada 3-19 decembrie vor primi în dar un glob pictat în atelierele instituţiei.

 

Iar dacă biletele la spectacol s-au epuizat înaintea campaniei, publicul ar putea fi surprins cu un astfel de cadou, chiar înainte de reprezentaţie. Globurile poartă sigla Teatrului Regina Maria şi au fost realizate de voluntarii care-i întâmpină pe spectatori în fiecare seară. Aceştia au participat la un atelier susţinut de scenografa Oana Cernea, şi s-au putut bucura şi de prezenţa artistului plastic Ilinca Ghimbăşan, care a semnat scenografia celei mai recente producţii a teatrului: Eva Heyman.
Spectatorii care se află printre norocoşii care vor fi răsplătiţi pentru fidelitate cu un ornament viu colorat sunt rugaţi, însă, să facă la rândul lor, un mic cadou artiştilor orădeni.
 „Împărtăşiţi cu noi dragostea pentru teatrul orădean. Because sharing is caring”, este mesajul transmis, iar provocarea este următoarea: o postare cu tag pe pagina de Facebook a teatrului, care să conţină un mesaj pentru actori.

„Fotografiază globul de Crăciun împreună cu biletul cumpărat la unul dintre spectacolele teatrului. Postează fotografia pe Facebook și dă tag paginii Teatrul Regina Maria.

În textul postării, dăruiește un mic cadou artiștilor orădeni și spune-le de ce îi iubești.

Fotografiază! Postează! Susţine!”.