DECESE

 

* Suntem alături de colega noastră as. șefă Bodiu Dorina, în aceste momente de grea încercare și durere pricinuite de decesul celui care i-a fost tată, 

LIVIU TĂRĂU. 

Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Personalul Chinicii Chirurgie I a SCJUB. (4133)

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflet ne despărțim de draga noastră mamă, soacră, bunică și străbunică 

IRINA GOMBOȘ. 

Înmormântarea va avea loc în data de 14 octombrie 2023, ora 13.00, în satul Dernișoara, la capela cimitirului. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa cerească. Fiica Iuliana, ginerele Petrică, nepoata Gabriela cu familia, nepotul Aurelian cu familia. (4137) 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de sora, cumnata și mătușa noastră dragă, 

IRINA GOMBOȘ 

(n. CHEREGI), din Dernișoara. Dumnezeu să o ierte și să-i odihnească sufletul bun în pace.  Fam. col. (r.) Cheregi Gavril. (4135)

 

* Gânduri de alinare și compasiune pentru colega noastră, prof. înv. primar Tiugea Adriana, acum când se desparte de tatăl ei drag. Transmitem sincere condoleanțe. Colectivul Școlii Gimnaziale ”Nicolae Bălcescu” Oradea. (4138)   

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească pentru voi, Ela și Miță, la ceas de grea încercare, pricinuit de trecerea la cele veșnice, după o nedreaptă suferință, a scumpei voastre mame 

MARCENICA BOGDAN.  

Sinceră compasiune și bunicii voastre dragi la pierderea fiicei mult iubite. Bunul Dumnezeu să așeze sufletul ei în rândul drepților! Fam. Doina și Horică Stanciu. 

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul prietenilor noștri dragi, Miță și Ela, la nedreapta despărțire de iubita lor mamă, 

MARCENICA BOGDAN,

trecută mult prea devreme la cele veșnice. Părintele Ceresc să o odihnească între aleșii Săi! Bogdan Stanciu cu copiii. 

 

* Suntem alături de bunii noștri prieteni, Miță și Ela, la dureroasa despărțire de draga lor mamă,  

MARCENICA BOGDAN,

care le-a fost reazem neprețuit în viață. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască odihna veșnică între cei bine plăcuți Lui! Fam. Horia și Simona Stanciu cu copiii.

 

* Cu inimile împietrite de durere ne despărțim de iubita noastră mamă, soacră și bunică  

ANA VAȘADI.

Înmormântarea are loc azi, 13 octombrie 2023, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Va rămâne veșnic vie în inimile noastre. Florin, Corina și Victor, Emilia, Istvan și Edward.

 

COMEMORĂRI

 

* Călător prin viață și-a urmat menirea de dascăl și a avut în suflet dragostea de familie și de viață. Sunt 7 ani de când amintirile ne alină sufletele, dar nu pot șterge dorul lăsat în urmă de dragul nostru tată, socru și bunic

prof. IOAN CRISTE.

Comemorarea va avea loc sâmbătă 14 octombrie 2023, ora 11.30, la Biserica cu Lună. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul acolo unde cei drepți odihnesc! Cu recunostință, fiicele Mirela și Corina cu familiile, nepotul Cristian cu soția Roxana. (4136) 

 

* Se împlinesc 3 ani, azi 13 octombrie, de la trecerea în veșnicie a iubitei mele surorii

ANA SIMAI,

de 69 ani. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sora Maria Botău. (4139)