DECESE 

 

 

* S-a stins încet și discret, luptând până în ultima clipă cu boală nemiloasă, un om de aleasă omenie, un coleg deosebit și devotat,

VALER ONACA.

Împărtășim durerea familiei îndoliate, rugându-ne ca bunul Dumnezeu să-l așeze în lumea celor drepți.

Conducerea și colectivul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”.


 

* Cu durere în suflet și ochii plini de lacrimi, ne luăm rămas bun de la dragul nostru frate și unchi,

LIVIU FüRTöȘ.

Nu te vom uita niciodată, vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fratele Fürtöș ödön, nepoatele Buzle Corina cu familia și Pintea Simona cu familia.

 

* Regret trecerea la cele veșnice a bunei mele colege și prietene

ANUCA LAURENȚIU,

o ființă iubitoare, plină de înțelepciune, credință și omenie. Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică. Zoița Jurjac.  (3052)

 

* Nespus de multă durere, tristeţe şi lacrimi s-au aşezat în sufletele noastre acum, la pierderea dragului nostru tată şi bunic.

LIVIU FÜRTÖS.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 18 februarie 2023, ora 13.00, de la Capela Haşaş, Oradea. Dumnezeu să-l odihnească. Familia îndoliată. 

 

* Cu mare durere în suflet ne despărțim de nepotul și unchiul nostru

TRĂIENICĂ,

din Sighiștel, de 65 de ani. Ai plecat cu mult regret din această lume, părăsindu-i pe toți cei dragi ai tăi. Te-ai grăbit să-ți întâlnești neamurile în lumea umbrelor, mai ales pe unchiul tău

COSTICĂ BUTIȘCĂ.

Dumnezeu să-i mângâie și să-i întărească pe cei rămași să treacă peste acest greu moment. Fie-i țărâna ușoară! Fam. Butișcă: tușa Vetuța, Octavian cu familia din Oradea și Ovidiu cu familia din Germania.

 

* Vestea plecării fulgerătoare la cele veșnice a fratelui meu

IOAN TEODOR LUCAN

ne-a întristat profund. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul în Împărăția Sa! Sora Marioara cu soțul Nelu Căbău din Remetea.

 

* Cu multă tristețe, aducem un ultim omagiu celui care a fost unchiul nostru

IOAN TEODOR LUCAN

și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Din partea nepoților Ioana, Daniel cu soția Roxana și Crina cu soțul Alin.

 

COMEMORĂRI

 

* Duminică, 19 februarie 2023, ora 11.30, la Parohia Ortodoxă Sf. Apostoli Petru și Pavel din cartierul Ioșia, vom comemora 40 de zile de la trecerea la cele veșnice a soțului meu

dr. ADRIAN MIRCEA BENEA.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu!

 

* Dumnezeu ne-a dat puterea de-a merge mai departe, uneori șovăitor, alteori cu avânt, în ultimii 10 ani, în absența celui care ne-a fost mereu alături, soțul și tatăl,

BARBU ȘTEFĂNESCU.

Odihnă veșnică suflet bun și drag! Florica, Teodora și Raluca și familiile lor.

 

 

* La împlinirera a 40 de zile de la trecerea în veșnicie a bunului, înțeleptului, harnicului și credinciosului nostru tată, socru, bunic și străbunic,

GHEORGHE BUNGĂU,

A Druți din Hidișelu de Jos, îi aducem un pios omagiu și ne rugăm în continuare pentru odihna lui veșnică. Parastasul va avea loc duminică, 19 februarie, la Biserica monument istoric din localitatea Hidișelu de Jos. Mulțumiri și recunoștință celor ce-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia îndoliată.